Lionel Messi'nin Barcelona'ya dönüş ihtimali sıfır! İspanyol basını yazdı...

Düzenleyen:
Lionel Messi'nin Barcelona'ya dönüş ihtimali sıfır! İspanyol basını yazdı...

SPOR Haberleri

Paris Saint-Germain'in Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi'nin Barcelona'ya dönüş ihtimali sıfır... İspanyol basını, Messi'nin PSG'de kalıp seneye Devler Ligi'ni kazanmak istediğini yazdı.

Bu yaz Barcelona'dan ayrılıp Paris Saint-Germain'e transfer olan Lionel Messi'yle ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Fransa'da eski Messi'yi aratan Arjantinli yıldızın Barcelona'ya geri döneceği iddia ediliyordu. Ancak Katalan basınından Mundo Deportivo, 35 yaşındaki Messi'nin kesinlikle geri dönmeyeceğini manşetine taşıdı...

PSGi ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan süper yıldızın sözleşme süresini tamamlayıp 2023 yazında ABD'ye geçeceği yazıldı. Mundo Deportico yazarı, "PSG'deki ilk yılı kolay veya sorunsuz geçmedi, ancak Leo, Paris takımıyla Şampiyonlar Ligi'ni kazanma umudunu kaybetmedi" yorumunda bulundu. 

Daha önce verdiği röportajlarda kariyerini ABD'de bitirme isteğinin olduğunu gizlemeyen Arjantinli yıldız, PSG ile olan kontratının bitmesinin ardından MLS'in yolunu tutacak. Ancak kariyerinin sonlarına doğru Arjantin'e dönmek istediği de biliniyor.

Bu sezon sakatlıkların etkisi ile PSG formasını 23 maçta giyebilen Messi, 8 gol atıp 13 de asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...