A Milli Takım Letonya'da... Hamit Altıntop'tan kritik 90 dakika öncesi Stefan Kuntz sözleri

Düzenleyen:
- Güncelleme:
A Milli Takım Letonya'da... Hamit Altıntop'tan kritik 90 dakika öncesi Stefan Kuntz sözleri

SPOR Haberleri

A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop cuma günü deplasmanda oynanacak Letonya maçı öncesi teknik direktör Stefan Kuntz sorusuna cevap verdi. Altıntop, "Evet Kuntz sorgulandı, bizler de her şeyi sorguladık. Çünkü bu ciddi hedefimizde her taşı çevirdik, kendimizi de sorguladık. İnsanların bunu bilmesi gerekir. Burada bir ülkeyi temsil ediyoruz. Kardeşlerimizi doğru yöne yönelttiğimize inanıyoruz, doğru da beslememiz gerekiyor" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, Letonya ve Galler maçlarından galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.

HEDEF ALMANYA 2024

Milli takımın Letonya'nın başkenti Riga'ya gelişi sırasında havalimanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamit Altıntop, "Dört gündür arkadaşlarla beraberiz, verimli bir dört gün oldu. İki gecemiz var, sonra maça çıkacağız. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Her maç zor. Letonya fizik anlamında, hava toplarında iyi bir takım ama biz burada futbolumuzu oynamaya çalışacağız. Olayın ciddiyetinin farkındayız. Hedef Almanya 2024 ve maçlar azalıyor." dedi.

STEFAN KUNTZ'UN MORALİ NASIL?

​​​​​​​Hamit Altıntop, "Kuntz'un morali nasıl?" sorusuna ise, şu yanıtı verdi:

"Morali gayet iyi. Evet Kuntz sorgulandı, bizler de her şeyi sorguladık. Çünkü bu ciddi hedefimizde her taşı çevirdik, kendimizi de sorguladık. İnsanların bunu bilmesi gerekir. Çünkü burada bir ülkeyi temsil ediyoruz. Kardeşlerimizi doğru yöne yönelttiğimize inanıyoruz, doğru da beslememiz gerekiyor.

Çalışmalarımız çok yoğun. Zor olduğunu biliyoruz ama Kuntz'un keyfi yerinde. Son idmanları sizler de takip ettiniz, enerji yüksek, hedefe kilitlendik. Umarım bunu sahaya yansıtabiliriz. İyi bir performans gösterirsek Letonya ve Galler maçlarında gülen taraf biz olacağız."

A Milli Takım Letonya'da... Hamit Altıntop'tan kritik 90 dakika öncesi Stefan Kuntz sözleri

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1668937484292554755

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ LETONYA'DA YOK

Altıntop, Enes Ünal ve Cenk Tosun'un sakatlıklarının hatırlatılması üzerine ise, "Tabii ki Cenk Tosun'un tecrübesi, Enes'in son iki yıldaki inanılmaz performansı görmemezlikten gelinemez. Bugün maalesef Çağlar da kadrodan çıktı ama kardeşlerimiz bunu telafi edecek güçte. Onlara yüzde yüz inanıyoruz. Bu konuda diğer oyunculara fırsatlar oluşuyor. Onlar da bu fırsatları değerlendirecektir." şeklinde konuştu. (AA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...