A Milli Takım'da Fatih Terim sesleri! Stefan Kuntz istifa mı ediyor?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
A Milli Takım'da Fatih Terim sesleri! Stefan Kuntz istifa mı ediyor?

SPOR Haberleri

Geçen sezon Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Fatih Terim'in A Milli Takım'ın başına geçeceği iddia edildi. Hırvatistan'a karşı alınan 2-0'lık yenilgi sonrası tahtı sallanan Stefan Kuntz'un Letonya ve Galler ile haziran ayında oynanacak maçlar öncesi görevden ayrılabileceği konuşuluyor.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu maçında Hırvatistan'a 2-0 kaybeden A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un tahtı sallanıyor. Karşılaşma sonrası gündem olan Alman hocayla ilgili olumsuz eleştiriler artmaya başladı. 

2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 60 yaşındaki antrenörün Haziran ayında oynanacak Letonya ve Galler maçı öncesi görevden alınma ihtimalinin olduğu öne sürüldü. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Kuntz'un ayrılması durumunda alternatif olarak 2 isim üzerinde yoğunlaştığı konuşuluyor. Bu isimlerin şu an boşta olan Sergen Yalçın ve Fatih Terim olduğu ortaya çıktı. 

FATİH TERİM İMZA ATACAK MI?

Daha önce A Milli Takım'da çalışan Fatih Terim'in A Milli Takım ile anılan en ciddi isim olduğu öğrenildi. Geçen sezon Galatasaray'da Burak Elmas ile yaşadığı anlaşmazlıklar sonrası görevinden ayrılan Terim, Mısır Milli Takımı ve Suudi Arabistan takımlarından gelen teklifleri reddetmişti. En az 5 sene daha teknik direktörlük yapmak isteyen 69 yaşındaki hocanın A Milli Takım'a yakın olduğı iddia edildi. Sergen Yalçın ile beraber Stefan Kuntz'un koltuğuna aday gösterilen Terim'in yeniden milli takımda görev almaya sıcak baktığı öğrenildi. 

A Milli Takım ile EURO 2008'de unutulmaz bir başarı elde eden Fatih Terim, Avrupa üçüncülüğü yaşatarak dikkatleri üzerine çekmişti. Son olarak 2013-2017 yılları arasında A Milli Takım'da çalışan Terim, EURO 2016'da takımın başında yer almıştı. 

A Milli Takım'da Fatih Terim sesleri! Stefan Kuntz istifa mı ediyor?

STEFAN KUNTZ: MEMNUN DEĞİLİZ

Türkiye- Hırvatistan maçı sonrası açıklamalarda bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, mağlubiyet sonrası şu ifadeleri kullanmıştı:

"Skorla ilgili memnun değiliz. Taktiksel olarak oyun anlayışımız beklentimiz vardı. Takım çok disiplinli şekilde bizim onlara söylediğimiz taktiksel uygulamaları sahaya yansıttı. Böylelikle maç başında tecrübeli rakibi 8-9 bariz hataya zorladık. Aynı zamanda bu hatalardan 3- 4 tane de önemli gol pozisyona girdik ama golü bulamadık. Rakibimiz kaleye ilk geldiğinde golü buldu. En büyük fark topla buluştuğunuzda ilk temasla ne yaptığınızdır."

A Milli Takım'da Fatih Terim sesleri! Stefan Kuntz istifa mı ediyor?

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...