A Milli Takım'da Joachim Löw sesleri! Riva'da hareketli saatler yaşanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
A Milli Takım'da Joachim Löw sesleri! Riva'da hareketli saatler yaşanıyor

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Stefan Kuntz ile yollarını ayıran A Milli Takım'da yeni hoca arayışları devam ediyor. Abdullah Avcı ve Fatih Terim'in yanı sıra son olarak Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw'ün de listede olduğu iddia edildi.

A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un görevden ayrılacak olmasıyla gözler yeni gelecek hocaya çevrildi.

Ermenistan ve Japonya maçından sonra yaptığı açıklamalarla gündem olan ve TFF tarafından bileti kesilen Kuntz'un yerine yerli bir ismin geleceği konuşulurken sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

A Milli Takım'da Joachim Löw sesleri! Riva'da hareketli saatler yaşanıyor

A MİLLİ TAKIM'A YENİ HOCA ARANIYOR

Kulislerde konuşulan bilgilere göre; Son olarak Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran ve şu an boşta olan Joachim Löw'ün de adaylar arasında olduğu öğrenildi.

Kulüp takımlarında çalışmayı düşünmeyen ve milli takımda görev almaya sıcak bakan Löw'ün yüksek maliyeti nedeniyle ilk tercihin Abdullah Avcı ya da Fatih Terim olduğu öne sürüldü. EURO 2024'e katılma hedefi olan ve herhangi bir sürprize izin vermek istemeyen TFF yönetiminin kısa süre içerisinde hoca belirsizliğini sonlandırnası bekleniyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...