TFF'nin Stefan Kuntz'a ödeyeceği tazminat belli oldu! Alman hoca cebini doldurup gidecek

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
TFF'nin Stefan Kuntz'a ödeyeceği tazminat belli oldu! Alman hoca cebini doldurup gidecek

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... A Milli Takım'da bileti kesilen Stefan Kuntz'un kazanacağı tazminat ortaya çıktı. Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Alman hoca TFF'den parasını kazanmaya devam edecek.

A Milli Takım'da Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı. TFF'nin bu hafta resmi açıklama yapıp, kısa sürede yeni hocayı açıklaması bekleniyor.

Ermenistan ve Japonya ile oynanan son 2 maçta oyunculara yönelik tavırları nedeniyle eleştirilen Kuntz, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tepkisini çekmişti.

Kuntz'un son performansını değerlendiren TFF yönetimi 3 aday belirledi.

Listede Abdullah Avcı, Fatih Terim ve Vincenzo Montella'nın olduğu öğrenildi.

TFF'nin Stefan Kuntz'a ödeyeceği tazminat belli oldu! Alman hoca cebini doldurup gidecek

STEFAN KUNTZ'A TAZMİNAT ÖDENECEK

Sabah'ın haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu,henüz Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Stefan Kuntz'a kalan alacakları olan 1.2 milyon Euro'yu ödeyeceği belirtildi. Öte yandan A Milli Takım'a büyük umutlarla gelen Kuntz, 20 maça çıkarak 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti.

A MİLLİ TAKIM'DA LÖW SESLERİ

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İsmail18 Eylül 2023 11:33

Dünyaca ünlü tekninikdirektör geldiler ne oldu ceplerini doldurdunuz gönderdiniz bir genç teknik direktör var Türk antalyanin var getirin

Sonraki Haber Yükleniyor...