Abdülkadir Ömür, Premier Lig'den gelen dev teklifi açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Abdülkadir Ömür, Premier Lig'den gelen dev teklifi açıkladı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'un milli futbolcusu Abdülkadir Ömür, kariyerine dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Milli oyuncu İngiltere Premier Lig'den gelen teklifi yeniden dile getirdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, TRT Spor'da açıklamalarda bulundu.

Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın takım üzerindeki etkisinden söz eden Ömür, "Hocamız şu anda antrenmanlarda öncelikli olarak bizim performansımızı ve koşu mesafemizi yukarı çekmeye çalışıyor" dedi.


ABDÜLKADİR ÖMÜR'DEN MANCHESTER CITY İTİRAFI

Kariyerine dair itiraflarda bulunan Abdülkadir Ömür, İngiliz devi Manchester City'ye gerçekleşmeyen transferiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

İçimde kalmadı desem yalan olur.  Başkanımıza şakayla karışık '26 milyon euro teklif var bu paralara nasıl çıktılar bilemiyorum ama bana izin verin gideyim' dedim. Teklifi reddettikten 4-5 gün sonra da sakatlandım. Her şerde bir hayır olduğuna inanırım.

Abdülkadir Ömür, Premier Lig'den gelen dev teklifi açıkladı

ABDÜLKADİR ÖMÜR'DEN ARDA GÜLER YORUMU

Geçtiğimiz hafta Real Madrid'e transfer olan Arda Güler hakkında da konuşan Abdülkadir Ömür, "Kardeşimiz için çok gururlandık. Sözde bunu söylemek kolaydır ama onu kalben desteklememiz, ona yalnız olmadığını göstermemiz lazım. Çok yetenekli bir kardeşimiz ve inanılmaz bir takıma gitti. Umarım geçiş sürecini en iyi şekilde atlatır ve bizi gururlandırmaya devam eder" dedi.

https://twitter.com/trtspor/status/1678370133889232896

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...