Aboubakar Fenerbahçe'ye çok yakın! Fenerbahçe transferi takasla bitirecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ara transfer döneminde sürpriz bir anlaşma yapacağı iddia edildi. Michy Batshuayi'nin yerine golcü bakan Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'tan Aboubakar'ı istedi.

Süper Lig'de başlayan ara transfer dönemi öncesi Beşiktaş ve Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi.

Miguel Crespo'yu gözüne kestiren Beşiktaş'ın karşılığında kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar'ı teklif edeceği belirtildi.

Ajansspor'un haberine göre; Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Aboubakar ile Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun takası konusunda iki kulüp arasında ciddi mesafe katedildi ve transferin bitme aşamasına geldiği öğrenildi.

Aboubakar Fenerbahçe'ye çok yakın! Fenerbahçe transferi takasla bitirecek

ABOUBAKAR FENER'E CRESPO BEŞİKTAŞ'A 

Milan'dan transfer edilen Rade Krunic ile beraber forma giyme şansı azalan Crespo'nun ayrılığa sıcak baktığı konuşuluyor.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yakın zamanda dev transfer takasıyla ilgili bir görüşme daha yapması bekleniyor.

Aboubakar Fenerbahçe'ye çok yakın! Fenerbahçe transferi takasla bitirecek

BEŞİKTAŞ'TAN YALANLAMA GELDİ

Beşiktaş,  Vincent Aboubakar için çıkan haberler için resmi hesaptan açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Sosyal Medya mecralarında futbolcumuz Vincent Aboubakar'ın takas edileceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.  Vincent Aboubakar kulübümüzün oyuncusu olup, şu anda Kamerun Milli Takımı kampındadır. Tedavisi devam etmekte olan futbolcumuz Aboubakar'ın bir an önce sağlığına kavuşup takımıyla birlikte olmasını diliyoruz. 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...