Acun Ilıcalı, Omuz Omuza Kampanyası'nda milyonları yine yuvarladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı, Omuz Omuza Kampanyası'nda milyonları yine yuvarladı

SPOR Haberleri

Spor camiasının deprem felaketi sonrası başlattığı Omuz Omuza kampanyasının sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı, Türkiye Tek Yürek kampanyasında olduğu gibi bağışları yine yuvarladı.

Türkiye son yılların en büyük felaketini yaşıyor. Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ili yerle bir etti, enkaz altında kalan 44 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Deprem bölgelerindeki vatandaşlarımız için düzenlenen yardım kampanyaları hız kesmeden devam etti. "Tek Yürek" kampanyasının ardından spor camiası da harekete geçti. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu ana paydaşlığında "Omuz Omuza" kampanyası düzenlendi. Futbol kulüplerinden gelen yardımlarda Acun Ilıcalı'nın bağışları yine yuvarlaması dikkat çekti. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarının karşılanması için başlatılan yardım kampanyasına milyonlarca lira bağış toplandı.

Acun Ilıcalı, Omuz Omuza Kampanyası'nda milyonları yine yuvarladı

ACUN YİNE MİLYONLARI YUVARLADI

Avun Ilıcalı, Tek Yürek kampanyasında olduğu gibi Omuz Omuza programında da yapılan bağışların yuvarlanması ile sosyal medyaya damga vurdu. Ilıcalı, programda toplanan 26 milyon TL'lik 5 ayrı yardımı yuvarlayarak 43 milyon TL'ye yükseltti.

Ilıcalı'nın yuvarladığı bağışlar

- Faysal Ergün: "3 milyon TL"

- Acun Ilıcalı: "Ali Koç başkan aracılığıyla mı aradınız?" Benim özel hassasiyetim var. O yüzden 3 milyon TL olarak algılayamadım. 5 milyon TL diyelim."

- Faysal Ergün: "Başım gözün üstüne."

 

- Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "4 milyon 170 bin TL."

- Acun Ilıcalı: "5 milyona yuvarlayalım başkanım."

- Yüksel Yıldırım: "Seni kırmam biliyorsun. Düz 5 milyon TL yapıyoruz."

 

- Murat Sancak: "10 milyon TL."

- Acun Ilıcalı: "Murat başkanım 10 milyon TL bağış yapmıştınız. Bunu 15 milyon yapmayalım mı?"

- Murat Sancak: "Yaptık gitti."

- Acun Ilıcalı: "Peki 15 milyon TL düz oldu mu sizce?"

- Murat Sancak: "20 milyon TL yaptık."

 

- Westerlo Başkan Yardımcısı Hasan Çetinkaya: "7 milyon TL

- Acun Ilıcalı: "Çok sağ olun. Başkan Oktay Ercan'ın ne kadar bonkör olduğunu biliyorum. Onun adına 10 milyon TL'ye yuvarlıyorum."

- Hasan Çetinkaya: "Tamamdır."

ACUN KONTEYNIRLARI DA YUVARLADI

Erdal Alkış, Omuz Omuza Kampanyası'na bağlanarak 2500 konteyner bağışladı. Erden Timur, Acun Ilıcalı'ya konteynerları 3000'e yuvarlayalım işareti yaptı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı 2500 konteynırı 3000 konteynıra yuvarladı. Erdal Alkış, 3000 konteyner bağışladı.

Ilıcalı bu bağışın ardından 'Ben de hayatımda ilk defa konteynır yuvarlamış oldum" diyerek izleyenleri gülümsetti. 

Türkiye Tek Yürek Kampanyası'nda da moderatörlük yapan Acun Ilıcalı, Akmercan Holding'in 20 milyonluk bağışını pazarlık yaparak önce 25'e ardından ise 30 milyon TL'ye yükseltmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...