Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Acun Ilıcalı'nın ilk transferi Türkiye'den

Acun Ilıcalı'nın ilk transferi Türkiye'den

Bursaspor'da sözleşmesi feshedilen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan'ın Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Kaydet
a- | +A

Spor Toto 1. Lig ekibi Bursaspor'da takım kaptanlarından 24 yaşındaki Emirhan Aydoğan'ın sözleşmesi feshedildi. Bursaspor altyapısından yetişen ve yeşil beyazlı kulüpten ayrılan Aydoğan'ın Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'ye transferinin an meselesi olduğu belirtildi.

Aralık ayında Bursa medyasında yayımlanan haberlerde, Ilıcalı'nın Emirhan Aydoğan'ı ve başka Türk futbolcuları da Hull City’nin kadrosuna katmak için transfer listesine aldığı iddia edilmişti.

Son maçlarda kadroya alınmayan 24 yaşındaki futbolcuyla yolların neden ayrıldığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, sözleşmesinin feshedilmesi Hull City iddialarını güçlendirdi.

Acun Ilıcalı'nın ilk transferi Türkiye'den
Başlık ResmiAcun Ilıcalı'nın ilk transferi Türkiye'den

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ

Bursaspor’un yollarını ayırdığı Emirhan Aydoğan, veda mesajı yayımladı.

Aydoğan, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"İlk kez 10 yaşımda girdim bu kapıdan. Bursasporluluğu doğduğumda kulağıma ismimi okuyan bebeklik arkadaşım Enes’in babası kaptan Mesut Ünal’dan, aynı binada otururken aile kahvaltılarımıza katılan Majeed Mususi, Elvir Baliç ve unutulmaz başkanımız Murat Gülez’in önderliğinde Basri Ukuşer Hocam ve Babam’dan öğrendim. Futbol okuluyla başlayan serüven 97 jenerasyonundaki arkadaşlarımla Vakıfköy’de devam etti. Kulübümüze kazandırdığımız Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarının mutluluğu hiç bir zaman unutulmayacak. A takıma yükselmenin gururunu da kiralık gönderilmenin üzüntüsünü de yaşadım. Nasıl olsa bir gün dönecektim. Döndüm, kaldığım yerden devam ettim."

"Kaptanlık bandını taktığım ilk günü hiç unutmayacağım" diyen Emirhan Aydoğan, mesajına "Zorlu dönemler de yaşadık. Formam için her zaman elimden geleni yaparken, sorumluluktan kaçmadım. İnandığım doğrulardan geri adım atmadım ve şimdi ayrılık vakti geldi. Bazen gitmek zorunluluk olur" sözleriyle devam etti.

BAKMADAN GEÇME
Hull City
HABER

Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı takımın başına Şota Arveladze’yi getiriyor

BAKMADAN GEÇME
Acun Ilıcalı
HABER

Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi satın alması İngiltere'de gündem oldu!

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.