Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’de işler gittikçe kötüleşiyor! Şota isyan etti

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’de işler gittikçe kötüleşiyor! Şota isyan etti

SPOR Haberleri

Acun Ilıcalı’nın büyük umutlarla satın aldığı Hull City’de işler yolunda gitmiyor. Peş peşe aldıkları yenilgilerle düşme hattına yaklaşan Hull City’de teknik direktör Şota Arveladze'yi tedirgin etmeye başladı. Futbolcularının performansı hakkında eleştirilerde bulunan Şota, antrenmanlarda oyuncularının iyi olduğunu ancak sahada bunu gösteremediklerini belirtti.

Premier Lig’e çıkma hayaliyle Hull City’i satın alan Acun Ilıcalı, yeni takımıyla birlikte hızlı bir yükseliş yaşamıştı. Üst üste galibiyetlerle adından söz ettiren Hull City’de işler bir anda tersine döndü. Alınan mağlubiyetler sonrası hocalık koltuğuna getirilen Şota, futbolcularına sitemde bulundu. 

GALİBİYET SERİSİ YAKALAMIŞTI 

Acun Ilıcalı, üst üste galibiyetler alan teknik direktör Grant McCann'ın görevine son vererek Şota Arveladze'yi takımın başına getirmişti. 

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’de işler gittikçe kötüleşiyor! Şota isyan ettiGrant McCann

DÜŞME HATTINA YAKLAŞTI 

Şota yönetiminde üst üste 2 yenilgi alan Hull City, tekrardan düşme hattına doğru ilerliyor. Gürcü teknik adam 3-1 kaybedilen Derby County maçından sonra takımına sert çıkarak eleştirilerde bulundu. 

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’de işler gittikçe kötüleşiyor! Şota isyan ettiÜst üste 2 mağlubiyet aldı.

“BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI” 

Şota, Derby County maçından sonra verdiği demeçte, "Takım çalışması, birebir mücadele, birinci ve ikinci topları kazanmak gibi gerçekten iyi olduğumuz şeylerde neden bu kadar zayıf olduğumuzu açıklamak benim için zor. Maça iyi başladık ama gol atamadık. İlk golün ardından her topu kaybettik. İkinci gol kalecinin önünde sekti ve rakip golü atarken üç oyuncumuz birbirine baktı. Takım çalışmasında iyiyiz, çok çalışıyoruz ama bu kadar kolay yenilmek beni hayal kırıklığına uğratıyor" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...