Adana Demirspor Vincenzo Montella ile yolları ayırdı! "Yeni sözleşme için 2 milyon 750 bin euro istedi"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana Demirspor Vincenzo Montella ile yolları ayırdı! "Yeni sözleşme için 2 milyon 750 bin euro istedi"

SPOR Haberleri

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor'da katıldığı "Transfer Raporu" programında teknik direktör Vincenzo Montella ile yolları ayırdıklarını açıkladı. İsmi bir süredir Fenerbahçe ile anılan İtalyan çalıştırıcı, son iki sezondur Adana Demirspor'da başarılı bir performans sergiledi. Sancak, Montella'ya 1 milyon 850 bin euro ödediklerini, kendisinin yeni sözleşme için 2 milyon 750 bin euro istediğini söyledi. Mavi Şimşekler gelecek sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde katılmaya hak kazandı.

Adana Demirspor'da Montella dönemi son erdi. Başkan Murat Sancak, "Şu dakika itibari ile Montella ile devam etmiyoruz. Ayrıldık. Hayırlı uğurlu olsun iki taraf için de. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İnşallah gittiği yerde başarılı olur" sözleriyle ayrılığı açıkladı.

FENERBAHÇE İDDİALARINA CEVAP

Başkan Sancak, Montella'nın Fenerbahçe ile anlaştığı iddialarının sorulması üzerine "Montella'nın Fenerbahçe'ye menajerler aracılığıyla önerildiğini biliyorum ama anlaştığını zannetmiyorum. Bize saygısızlık yapmazlar. Ali Başkan da bana sormadı. Giderse de hayırlı olsun ama bana sorulmadığı için gönül koyarım" diyerek yanıt verdi.

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1668330441944727565

VER ELİNİ AVRUPA

Spor Toto Süper Lig’in 2022-2023 sezonunda Adana Demirspor ligi 69 puanla 4’üncü sırada tamamladı. Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir FK'yi yenmesinin ardından, Adana Demirspor UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Adana Demirsporlu taraftarlar sokağa çıkarak kutlamaya başladı. Kent genelinde Adana Demirspor’un UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne gidişi coşkulu şekilde kutlandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...