Ahmet Çakar şampiyonluk tahminini açıkladı: 8 puan fark atacaklar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ahmet Çakar şampiyonluk tahminini açıkladı: 8 puan fark atacaklar

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Samsunspor deplasmanından 2-0 galibiyetle ayrıldığı karşılaşmanın ardından şampiyonluk tahminini açıklayan Ahmet Çakar, sosyal medyada gündem oldu. Çakar, şampiyon takımın 8 puan fark atacağını iddia etti.

Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanına konuk oldu. Karşılaşma sarı lacivertli ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonrrası açıklamalarda bulunan futbol yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, şampiyonluk için kritik bir tahminde bulundu.

9 YILLIK HASRET SONA ERECEK

Ahmet Çakar, canlı yayında bir kağıda, "Vallahi şampiyonu açıklıyorum" diyerek Fenerbahçe'nin adını yazdı ve sarı lacivertlilerin şampiyonluk yolunda en yakın rakibine 8 puan fark atacağını iddia etti. Ertem Şener'in canlı yayında kağıdı ekranlara göstermesinin ardından yorumcular kahkahalara boğuldu.

"FENERLİLER RAHAT OLUN"

Samsunspor-Fenerbahçe maçında sahaya giren farenin gelincik olduğunu iddia eden Ahmet Çakar, sarı lacivertli taraftarlara seslendi. Çakar, "Fenerliler rahat olun. Gelincik operasyonu bu gece itibarıyla Samsun'da başlamıştır" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
MEHMET ALI SALIHOGULLARI23 Ağustos 2023 00:19

AHMET HOCAM SEN ORDA OLMASAN PROGRAMIN TADI TUZU OLMIYACAK.ORDA OLMANIN SANA COK FAYDASIDA VAR .FUTBOL BILGINI CAGA UYUMLU OLARAK GELISTIRME IMKANI DOGDU.GALATA SARAY TARAFTARI SENI SEVIYOR HOCAM.ÖRÜN SAGLIKLI VE UZUN OLSUNKI FENER BAHCEYI SAMPIYON OLMUS BELKI GÖREBILIRSIN.

Sonraki Haber Yükleniyor...