Ahmet Çakar'dan Zorbay Küçük eleştirisi: Maçın içine buram buram etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ahmet Çakar'dan Zorbay Küçük eleştirisi: Maçın içine buram buram etti

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Eski Süper Lig hakemi Ahmet Çakar, Fenerbahçe - Trabzonspor maçını yöneten ve verdiği kararlarla tartışma haline gelen Zorbay Küçük için dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 yenerek haftanın flaş skoruna imza attı.

Ezeli rakibini bir lig maçında 26 sene sonra deplasmanda yenen Karadeniz ekibi, maçın hakemi Zorbay Küçük'ün performansına tepki göstermişti.

Paul Onachu ve Enis Destan'ın gollerini faul gerekçesiyle iptal eden Zorbay Küçük, Baniya'nın Szymanski'ye ceza sahası içinde yaptığı harekete devam kararı vermişti.

Ahmet Çakar'dan Zorbay Küçük eleştirisi: Maçın içine buram buram etti

AHMET ÇAKAR: MAÇIN İÇİNE BURAM BURAM ETTİ

Beyaz TV'de açıklamalarda bulunAN Ahmet Çakar, "Hakem, Trabzonspor'a verdiği ve vermediği kararlarla ağır hasar vermiştir. Hakem ve TFF dua etsin Trabzon maçı kazandı. Maç 3-3 bitseydi Trabzon'da haklı olarak millet yürüyüşlere başlamıştı. Zorbay Küçük'ün kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. MHK'ye, TFF'ye, hakem arkadaşlarına güvenmiyor. Bunun içinde yeteneksiz de var tecrübesizlik de var. Maçın içine buram buram etti Zorbay Küçük." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar'dan Zorbay Küçük eleştirisi: Maçın içine buram buram etti

AHMET ÇAKAR: 4 MAJÖR HATA VAR

Trabzonspor'un hakem tarafından ezildiğini iddia eden Ahmet Çakar, "Hiçbir derbide bu geceki kadar bir takımın bilerek veya bilmeyerek kollandığına ve diğer takımın bu kadar ezildiğine şahit olmadım. 4 tane majör hata var. Onuachu'nun golü, gol. Enis Destan'ın attığı gol, babalar gibi gol. Fenerbahçe yatsın kalksın Zorbay Küçük'e teşekkür etsin. Normal şartlarda Osayi, Adana Demirspor maçında oynamayacaktı. Balıklama atıyor kendini." görüşlerini dile getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...