Alanyaspor Hasan Çavuşoğlu ile devam dedi 48 kişilik yeni yönetim kurulu seçildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alanyaspor Hasan Çavuşoğlu ile devam dedi 48 kişilik yeni yönetim kurulu seçildi

SPOR Haberleri

Alanyaspor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Çavuşoğlu yeniden başkanlığa getirildi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki genel kurulda, faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi. Alanyaspor Kulübünün olağanüstü genel kurulu sonunda seçilen 48 kişilik yeni yönetim kurulu belirlendi.

Alanyaspor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Çavuşoğlu, yeniden başkanlığa getirildi.
 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki genel kurulda, faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi. Alanyaspor Kulübünün olağanüstü genel kurulu sonunda 48 kişilik yeni yönetim kurulu seçildi.

BIRAKABİLİRİM DEMİŞTİ

Süper Lig'de 7. sezonunu geride bırakan Alanyaspor'da başkan Hasan Çavuşoğlu, veda sinyali vetmişti.

Çavuşoğlu, "Nereye kadar götürürüz, kestiremiyorum. Biz de yavaş yavaş bu işlerden yorulmaya başladık. Biraz da başkaları yapsın, biz destek olalım. Kulüp burada. Hakikatten 'Bu kulübü biz yönetiriz' diyebilen varsa biz devredeceğiz" demişti.

Alanya'da gazetecilerle sohbet toplantısı gerçekleştiren Çavuşoğlu, şunları söylemişti:

"BU İŞLERDEN YORULMAYA BAŞLADIK"

"Önceden iyi futbolcu almak için bütçen olması lazım. Bonservis ödemen lazım. Ciddi kira bedelleri ödemen lazım. Kulübün bütçesi, mali durumu belli nasıl yapacaksın. Alanyaspor'u Süper Lig'e taşıdınız, gelirler nereden. Yayın hakları ne kadarını karşılıyor. Yönetimin nasıl idare ettiğini merak ediyorlar mı. Oyuncu satıyoruz, bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu kulübü götürmeye çalışıyoruz. Biz de nereye kadar götürürüz, kestiremiyorum. Biz de yavaş yavaş bu işlerden yorulmaya başladık. Birileri de çıkıp 'Biz bu işi yaparız' desin, biz de biraz dinlenelim. Biraz da başkaları yapsın, biz destek olalım. Kulüp burada. Hakikatten 'Bu kulübü biz yönetiriz' diyebilen varsa biz devredeceğiz. Konuşmakla bu işler olmuyor."

Alanyaspor Hasan Çavuşoğlu ile devam dedi 48 kişilik yeni yönetim kurulu seçildi

ALANYASPOR YÖNETİMİNDE KİMLER VAR?

Alanyaspor Kulübünün olağanüstü genel kurulu sonunda seçilen 48 kişilik yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Hasan Çavuşoğlu, Ahmet Cebeci, Ahmet Çiğdem, Ahmet Paşaoğlu, Ahmet Pehlivan, Ahmet Saz, Ahmet Söylemez, Ahmet Tuncer, Ahmet Ali Yüksel, Ali Baki Boz, Anıl Övençoğlu, Aycan Fenercioğlu, Bilal Gömeç, Cuma Bozkurt, Cuma Kadıoğlu, Dilaver Çekiç, Enver Vural, Eray Erdem, Fahri Gürses, Fatih Göçmenoğulları, Fatih Kurşun, Fazlı Ciğerli, Güven Yıldırım, Hasan Özcan, Hüsamettin Akyüz, Hüseyin Gümrükçüler, Hüseyin Murat Kayacan, İsmet Demir, Kamil Köseoğlu, Mehmet Ali Işık, Mehmet Güler, Mehmet Has, Mehmet Kuş, Mehmet Uslu, Metin Kırbıyık, Mevlüt Görücü, Muhammet Çetin, Muzaffer Barcın, Nazmi Yüksel, Nihat Tufan, Oğuz Keser, Ramazan Caner, Sefa Ertuğ, Selami Fazlıoğlu, Seyfettin Yer, Veysi Aladağ, Yakup Şimşek, Ziya Gen."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...