Alex de Souza pişman ettirdi! Sözleşmesini feshettiler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alex de Souza pişman ettirdi! Sözleşmesini feshettiler

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından olan Alex de Souza, teknik direktörlük yaptığı Avai'den gönderildi. Şansız bir başlangıç yapan Alex'in sözleşmesi karşılıklı feshedildi.

Türk futboluna damga vurmuş isimlerden olan  Alex de Souza'nın Avai dönemi tatsız bitti. Brezilya Serie B ekibinde sezona büyük umutlarla başlayan 45 yaşındaki antrenörün sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

1 Ocak 2023 tarihinden bu yan Avai'de görev alan Alex de Souza, 18 resmi maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 9 yenilgi aldı. Beklenen etkiyi gösteremeyen Alex, son 4 maçta 3 mağlubiyet alıp, sadece 1 kez kazanabildi.

Alex de Souza pişman ettirdi! Sözleşmesini feshettiler

FENERBAHÇE'DE EFSANE OLMUŞTU

Fenerbahçe'de 2004-2012 yılları arasında forma giyen Alex, 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2 TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Şampiyonlar Ligi ve Süper lig olmak üzere toplam 344 maça çıkan efsane oyuncu, 171 gol ve 147 asist katkısında bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...