Ali Koç'tan seçim çağrısı: Ne olur bir başkan bulun

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ali Koç'tan seçim çağrısı: Ne olur bir başkan bulun

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksel Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısında sert açıklamalarda bulundu. Seçim çağrısında bulunan Koç, "Ne olur bir başkan bulun, bulduğunuz an genel kurula gidelim. Bulduğunuz an hazırız gitmeye." ifadelerini kullandı.

Yüksel Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısında konuşan Ali Koç, gündeme dair sert açıklamalarda bulunarak seçim göndermesinde bulundu. Eleştirilere cevap veren Koç, "Ne olur bir başkan bulun, bulduğunuz an genel kurula gidelim. Bulduğunuz an hazırız gitmeye. Kapı kapı dolaşıp başkan aradığınızı biliyorum. Sabrım taşmaya başladı, bulana kadar da altımızı oymayın." dedi.

ALİ KOÇ BEŞİKTAŞ'IN AÇIKLAMASINI HATIRLATTI

Beşiktaş dün bir açıklama yaptı, 'pusu kültürü' diyorlar açıklamada. Bizimle ilgili de bir kısım var ama orayı tam anlayamadım. Gidin bir okuyun, kaleme alan kişi o kadar güzel özetlemişki mevcut durumu. 'Türk futboluna pusu kültürünü getirenlere geçit yok' başlığı bu. Lütfen okuyun bunu.

'NE VARSA AÇIKLAYIN KARDEŞİM'

Bugün TFF, 'Ne var kardeşim elinde belge, çıkar' diyebilse ve arkasında durabilse. 'Elimizde belge var' diyorsunuz, geçmişte de gördük bu filmi. Açıklayın ya ne varsa. Er meydanına çağırınca gelmiyorsunuz. Ne varsa açıklayın kardeşim.

ALİ KOÇ'TAN ERDEN TİMUR'A GÖNDERME

Erden Timur, 'ligi bitirtmeyiz' dediği zaman, 'Koviid bile engelleyemedi' demiştim. Aslında şunu söylemem gerekiyordu herhalde. 'Ligi bitirtmemek, gayrimenkul projelerini bitirmemeye benzemez.' Sonradan öğrendik, bunu söylemek gerekiyordu herhalde.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...