Alperen Şengün 'seni avladım' dedi, Euroleague itirafında bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Alperen Şengün 'seni avladım' dedi, Euroleague itirafında bulundu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

NBA'in yıldız isimlerinden Paul George, milli basketbolcumuz Alperen Şengün'e dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Katıldıkları podcast yayınında karşı karşıya geldikleri bir pozisyonu tartışan ikiliden Şengün, "Seni avladım" derken, aynı zamanda Euroleague itirafında bulundu.

NBA takımlarından Houston Rockets'ta forma giyen milli basketbolcumuz Alperen Şengün başarılı performansı ile sezona damga vurmaya devam ediyor. Yıldız basketbolcu Paul George, milli basketbolcumuz hakkında dikkat çeken sözler söylerken, Alperen ise Fenerbahçe ve Anadolu Efes'e değinerek Euroleague itirafında bulundu.

Los Angeles Clippers'ın yıldızı George, Alperen Şengün ile yaptığı bir podcast yayınında, karşı karşıya geldikleri pozisyon için dikkat çeken sözler sarf etti.

"O HAREKETİ ÇOK HIZLI YAPIYORSUN"

Alperen Şengün'ü savunduğu bir pozisyonda ona faul yapan Paul George, o anları katıldığı bir podcast yayınında şöyle anlattı:

"O döndüğün hareketi çok hızlı yapıyorsun. Hareketleri önceden algılamakta gayet iyiyimdir ama sen yapınca öylece kaldım. Beni avladığını görünce sana faul yaptım ben de. Benim için utanç vericiydi!"

"SENİ AVLADIM"

George'un bahsettiği pozisyona dair değerlendirmede bulunan Şengün, "Kenar çizgiye gideceğimi düşündüğünüzü biliyordum, çünkü Harden topu aldığımda 'kenar çizgi' diye bağırdı. Seni arkamda hissedince 'yapayım şunu' dedim ve seni avladım" ifadelerini kullandı.

ALPEREN'DEN EUROLEAGUE İTİRAFI

Milli yıldız, zaman zaman Euroleague maçlarını takip etmeye çalıştığını ifade etti.

Alperen Şengün, "Zaman farkı var. O saatlerde hep antrenmanımız oluyor ya da uyuyorum veya başka şeyler yapıyorum. İzlemek zor oluyor ama bazen Anadolu Efes ve Fenerbahçe maçlarını yakalayabiliyorum. İstatistikleri her zaman takip ediyorum ama maçı takip etmek zor" dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...