Ankaragücü Başkanı Faruk Koca: Galatasaray maçını kazanmamız gerekiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca: Galatasaray maçını kazanmamız gerekiyor

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Ankaragücü, 3 puan alarak ligde kalmayı garantilemek istiyor. Zorlu mücadele öncesi konuşan kulüp başkanı Faruk Koca, rakiplerinin durumuyla ilgilenmediklerini ve mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.

Süper Lig'de sezonun en kritik haftasında şampiyonluk düğümü çözülebilir. Galatasaray, 36. haftada Ankaragücü'nü deplasmanda mağlup etmesi durumunda 23. şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı-kırmızılılar, ligin bitmesine 2 hafta kala en yakın takipçisi Fenerbahçe'ye bakmaksızın İstanbul'a şampiyon dönecek. 

Zorlu karşılaşma öncesi AA'ya konuşan Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Galatasaray'la 30 Mayıs Salı günü oynayacakları maçı mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.

FARUK KOCA: GALATASARAY'IN DURUMU BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

 

Süper Lig'in bitmesine 3 hafta kaldığını hatırlayan Faruk Koca, "Her puan çok kıymetli. Galatasaray’ın ligdeki durumu bizi ilgilendirmiyor. Matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemedik, bu nedenle Galatasaray müsabakasını mutlaka kazanmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan sezon geneli verilen hakem kararlarını da eleştiren Koca, şöyle konuştu:

Hakem kararları yaklaşık 12-17 puanımıza etki etti. Bu hatalar olmasa şuan ilk 6 içerisinde olabilirdik. Bu kararlar sadece puan kaybına da neden olmuyor. Hatalı kararların yarattığı gerginlik ve güven kaybının etkisini sonraki maçlarımızda da hissediyoruz. Kupa maçına da bu ortamda çıktık. Çok da iyi oynadığımız mücadelede hatalı bir taç kararı sonrası, oyuncumuzun verdiği yanlış tepki nedeni ile uzatmalarda 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldık. Türkiye Kupası'nda bu sezon boyunca oynadığımız futbolla finali çok hak ediyorduk. Fakat eksik oynadığımız uzatma dakikalarında, yediğimiz golle kupaya veda ettik.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...