Antalyaspor'un tepki çeken siyonist futbolcusu Sagiv Jehezkel Türkiye'yi terk etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trabzonspor'a karşı attığı gol sonrası İsrail'in Gazze saldırılarını destekleyici davranışta bulunan Antalyasporlu Sagiv Jehezkel, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bakan Yerlikaya, İsrailli futbolcunun saat 17.15'te Türkiye'den ayrıldığını duyurdu.

Antalyaspor - Trabzonspor müsabakasında attığı golden sonra İsrail’in Gazze'de yaptığı katliamı destekler hareketi nedeniyle gözaltına alınan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel Türkiye'den ayrıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, saat 17.15 itibarıyla ülkemizden ayrılmıştır. Bir kez daha belirtmek isterim ki Türkiye her zaman tüm mazlumların ve Filistin halkının yanındadır" ifadelerini kullandı.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında dün akşam oynanan Antalyaspor - Trabzonspor maçında ev sahibi ekibin İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, attığı golden sonra İsrail’in, Gazze’de yaptığı katliamı destekler nitelikte hareketi nedeniyle gözaltına alındı.

Jehezkel, bugün sabah saatlerinde Antalya Emniyet’indeki işlemlerin ardından Güvenlik Şube Ekipleri tarafından Terörle Mücadele Savcılığında ifadesi alınmak üzere Antalya Adliyesi'ne getirildi. Yaklaşık 45 dakika savcılıkta tercüman aracılığıyla ifade veren Jehezkel, serbest bırakıldı.

Antalyaspor'un tepki çeken siyonist futbolcusu Sagiv Jehezkel Türkiye'yi terk etti

ÖZEL UÇAKLA ÜLKESİNE DÖNDÜ

Öte yandan Antalyaspor Basın Sözcüsü Alkan Evren, istenmeyen bir durumun yaşandığını belirterek, Jehezkel’in savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığını ve Jehezkel özel uçakla ülkesine gideceği söyledi.

Bu gelişmelerin ardından İsrailli futbolcu, saat 17.15'te Türkiye'den ayrıldı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emekli 15 Ocak 2024 20:22

cehennemin dibine kadar yolun var şerefsiz katil sevici

Sonraki Haber Yükleniyor...