"Arda Güler senin elinde olsa ne yapardın?" sorusuna Fatih Terim'den çok konuşulacak cevap

Düzenleyen:
- Güncelleme:
"Arda Güler senin elinde olsa ne yapardın?" sorusuna Fatih Terim'den çok konuşulacak cevap

SPOR Haberleri

Türk futbolunun geleceği olarak görülen ve son dönemde Fenerbahçe'de forma süresi bulmakta zorlanan Arda Güler hakkında Fatih Terim'den dikkat çeken bir yorum geldi. Ünlü yorumcu Sinan Engin, katıldığı bir programda Terim'in "Arda Güler senin elinde olsa ne yapardın?" sorusuna verdiği cevabı açıkladı.

Gençlerbirliği altyapısından 2019'da Fenerbahçe'ye transfer olan ve o günden bu yana büyük gelişme kaydeden Arda Güler, tüm dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Sarı lacivertli forma ile şans bulduğu tüm karşılaşmalarda sergilediği performans ile taraftarların büyük beğenisini kazanan 17 yaşındaki genç isim, Türk futbolunun da geleceği olarak görülüyor.

Sezon başında birçok maçta forma giyen ancak sonrasında hem geçirdiği sakatlık hem de Jorge Jesus'un tercihi ile kulübeye çekilen genç isim için taraftarlardan yoğun baskı var. Futbolseverler Arda Güler'i sahada daha çok görmek isterken, bu konuyla ilgili Fatih Terim de fikrini açıkladı.

TERİM'DEN ARDA GÜLER CEVABI

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Radyo Gol'de yaptığı açıklamada Fatih Terim'le Arda Güler hakkında yaptıkları sohbetin detaylarını anlattı. Engin, Fatih Terim ile oturdukları esnada 69 yaşındaki teknik adama, "Arda Güler senin elinde olsa ne yapardın?" diye sorduğunu açıkladı. Terim'in ise kendisine, "Şimdiye kadar 300 kere oynamıştı" dediğini aktardı.

Arda Güler şimdiye kadar A takım ile 63 maça çıktı, 3326 dakika forma şansı buldu. Bu sezon ise Süper Lig'de 8 maçta 2 gol katkısı yapmayı başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...