Aston Villa - Arsenal (2-4 Özet) "Topçular" 3 maç sonra 3 puanı bir arada gördü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aston Villa - Arsenal (2-4 Özet) "Topçular" 3 maç sonra 3 puanı bir arada gördü

SPOR Haberleri

Premier League'de liderliği geçen hafta Manchester City'ye kaptıran Arsenal, galibiyet hasretine Aston Villa deplasmanında son verdi. Villa Park'a 3 haftadır kazanamayarak giden Londra devi, 90 dakikası 2-2 geçilen maçın uzatma bölümünde 3 gol birden bulup şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyete imza attı. Öte yandan, 1-1'lik Arsenal-Brentford maçında Arsenal aleyhine büyük hata yapan hakem Lee Mason düdük astı.

Premier League'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, deplasmanda Aston Villa'yı uzatmalarda bulduğu 2 golle 2-4 mağlup etti.

ASTON VİLLA - ARSENAL (2-4) ÖZET İZLE

Arsenal, Premier League'in 24. haftasında Villa Park'ta Aston Villa'ya konuk oldu.

Ev sahibi ekip, 5. dakikada Ollie Watkins ve 31. dakikada Philippe Coutinho'nun golleriyle iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.

Arsenal, Bukayo Saka'nın 16, Oleksandr Zinchenko'nun 61, Emiliano Martinez'in kendi kalesine 90+3 ve Gabriel Martinelli'nin 90+8. dakikada attığı gollerle 4-2'lik galibiyete ulaştı.

Üç hafta sonra galip gelen Arsenal, puanını 54 yaptı ve liderliğe yerleşti. Art arda üçüncü maçını kaybeden Aston Villa ise 28 puanda kaldı.

https://twitter.com/Arsenal/status/1626952064298278913

ARSENAL LEE MASON'A DÜDÜK ASTIRDI

İngiltere Premier League'de oynanan ve 1-1 sona eren Arsenal-Brentford maçında yaptığı hatayla gündeme gelen İngiliz hakem Lee Mason, emekli oldu.

İngiltere Profesyonel Hakemler Birliğinden (PGMOL) yapılan açıklamada, "Lee'ye profesyonel oyuna verdiği özverili hizmet için teşekkür ediyor ve gelecekte kendisine başarılar diliyoruz." denildi.

Açıklamada, 51 yaşındaki Mason'ın artık Premier Lig'de görev almayacağı kaydedildi.

Aston Villa - Arsenal (2-4 Özet) "Topçular" 3 maç sonra 3 puanı bir arada gördü

Mason, video yardımcı hakem olarak görev yaptığı Arsenal-Brentford maçında, 74. dakikada Ivan Toney'in konuk takıma 1-1 beraberliği getiren golünde ofsayt olup olmadığını kontrol etmek için kurallara uymamakla suçlanmıştı.

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, karara tepki göstererek, "Bu, insan hatası değil, işinizi bilmemek. Arsenal'a geri getirilemeyecek iki puana mal oldu." demişti.

Brentford beraberliğinin ardından Manchester City'ye de 3-1 yenilen Arsenal, liderliği Pep Guardiola'nın takımına kaptırmıştı.

15 yıldır Premier Lig hakemi olarak görev yapan Mason, 287 maç yönetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...