Christian Atsu Premier League'de saygı duruşuyla anıldı... Chelsea, Everton Newcastle eski futbolcusunu unutmadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Christian Atsu Premier League'de saygı duruşuyla anıldı... Chelsea, Everton Newcastle eski futbolcusunu unutmadı

SPOR Haberleri

Chelsea ile Everton, Premier League'deki maçları öncesi eski futbolcuları Christian Atsu'yu andı. Stamford Bridge'deki dev ekrana Atsu'nun fotoğrafı yansıtılırken, iki takım oyuncuları da saygı duruşunda bulundu. Benzer bir görüntü de Goodison Park'ta oynanan Everton-Leeds United maçında yaşandı. Ganalı futbolcu Premier Leaague'de Newcastle United ve Bournemouth forması da giymişti. İki takım bu akşam karşı karşıya gelecek.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da enkaz altında kalan ve 12 gün sonra acı haberi gelen Hataysporlu Christian Atsu'yu eski kulübü Chelsea, Southampton maçı öncesi, Everton ise Leeds United maçı öncesi saygı duruşunda bulundu.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1626961742252191745   

Christian Atsu Premier League'de saygı duruşuyla anıldı... Chelsea, Everton Newcastle eski futbolcusunu unutmadı

Everton - Leeds United maçı öncesi Goodison Park

ATSU'NUN CENAZESİ İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Christian Atsu'nun cenazesi Adana'dan İstanbul'a getirildi. Atsu'nun cenazesini taşıyan Türk Hava Yolları'nın ait uçak saat 18.00'de İstanbul Havalimanı'na indi. Atsu'nun cenazesinin ülkesi Gana'ya gönderileceK.

CHRİSTİAN ATSU'NUN KARİYERİ

10 Ocak 1992'de Gana'da dünyaya gelen Christian Atsu, profesyonel kariyerine Portekiz ekibi Porto'da başladı.

Bu takımda sergilediği performansla dikkati çeken Atsu, 2013'te İngiltere'nin köklü kulüplerinden Chelsea'ye transfer oldu. Ganalı oyuncu, sırasıyla Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga ve Newcastle United'da kiralık olarak forma giydi.

2017'de Newcastle United tarafından bonservisiyle transfer edilen Christian Atsu, 2021'e kadar İngiltere Premier Lig ekibinde görev yaptı.

Geçen sezon Suudi Arabistan temsilcisi Al-Raed'de oynayan Atsu, 2022-2023 sezonu başında ise Hatayspor'a transfer oldu.

Uzun yıllar Gana Milli Takımı'nda da forma giyen Christian Atsu, Hatayspor formasıyla tek golünü 5 Şubat'ta Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettikleri maçın 90+7. dakikasında serbest vuruştan kaydetmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...