Atilla Szalai'nin babasından transfer itirafı! Bonservis bedelini duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Atilla Szalai'nin babasından transfer itirafı! Bonservis bedelini duyurdu

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin Macaristanlı stoperi Atilla Szalai'nin babası oğluna çok ciddi teklifler olduğunu açıkladı. Fenerbahçe'nin talep ettiği bonservis bedeline de değinen baba Szalai, kendilerine en uyun ligleri de söyledi.

Yaz  transfer dönemlerinde sattığı oyuncularla dikkat çeken Fenerbahçe'de gözler bu sezona çevrildi. Son olarak Napoli'ye Kim Min-Jae'yi 18 milyon avroya satan Sarı-lacivertliler, bu kez Atilla Szalai'yi elden çıkarabilir.

Avrupa'dan birçok takımın yakından gözlemlediği Macar stopere teklifler olduğu öğrenidli. Sportsradio'ya konuşan genç oyuncunun babası, oğluna ciddi teklifler olduğunu doğrulayarak şu ifadeleri dile getirdi:

Her yaz çok ciddi transfer teklifleri oluyor ama size tüm gerçeği söyleyemem. Attila, şu anda Fenerbahçe'ye konsantre olmak istiyor. Çünkü şampiyonluk şansları devam ediyor. Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bitimine 2 yıl var. Attila için ne kadar bonservis isteyeceği konusu Fenerbahçe'ye kalmış. Örnek olarak; Fenerbahçe 20 milyon euro bonservis isterse bunu başka bir kulüp vermeyebilir. Çünkü o sonuçta bir defans oyuncusu, forvet değil.

Atilla Szalai'nin babasından transfer itirafı! Bonservis bedelini duyurdu

'BUNDESLIGA YA DA İNGİLTERE'

Oğluna en uygun liglerin Bundesliga ya da İngiltere olabileceğini aktaran baba Szalai, "Birçok kulüp var ama Fenerbahçe'den sonra direkt Bayern Münih ya da Borussia Dortmund'un ilk aşamada gidebileceği bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Bunun yerine sürekli oynayabileceği ve kendini geliştirmeye devam edebileceği bir Bundesliga veya Premier Lig orta sıra takımı en doğru seçenek olabilir." dedi.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...