Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı mı? Mehmet Büyükekşi açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı mı? Mehmet Büyükekşi açıkladı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un görevden ayrılacağı ve yerine Abdullah Avcı'nın getirileceği öne sürülmüştü. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un dün akşam görevden ayrıldığı ve yerine Trabzonspor'dan ayrılan Abdullah Avcı'nın geleceği iddiaları kamuoyunu meşgul etmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la yolların ayrılacağına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil." diyen Büyükekşi, "Stefan Kuntz'la yola devam edilecek mi?" sorusuna "Evet." yanıtını verdi.

Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı mı? Mehmet Büyükekşi açıkladı

MEHMET BÜYÜKEKŞİ: BİZDEN İZİN ALMIYORLAR

İstanbul'un 2023 Türk Dünyası Gençlik Başkenti olmasıyla ilgili de konuşan Büyükekşi, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimiz'in 100. yılı, o yüzden İstanbul'un Türk Dünyası Gençlik Başkenti seçilmesi çok anlamlı. Biz de bu organizasyona ilk olarak 3-5 Nisan tarihlerinde A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Azerbaycan'da maç yapmasıyla katıldık. Haziran ile aralık ayları arasında da Özbekistan ya da Kırgızistan'da FIFA'nın uygun olduğu tarihlerde yine kadın milli takımımız maç yapacak. Böylelikle bu organizasyona futbol olarak kadın milli takımımızla destek vereceğiz."

Galatasaray ve Beşiktaş'ın Azerbaycan takımlarıyla dostluk maçı yapması hakkında da görüşlerini aktaran Büyükekşi, şöyle konuştu:

"Kulüplerin yaptıkları maçlar bizimle ilgili değil, bizden sadece izin alıyorlar ve çalışmaları kendileri yapıyor. Ama geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid, gelip Beşiktaş'la oynadı. Bunun organizasyonunu biz yaptık. Anlamlı bir karşılaşma oldu. 6 Şubat'taki depremlerden zarar gören vatandaşlarımız için büyük bir destek verildi. Bu da önemli bir destek oldu."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...