TFF Ali Palabıyık'ın üzerini çizdi! Yaptığı hata pahalıya patladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TFF Ali Palabıyık'ın üzerini çizdi! Yaptığı hata pahalıya patladı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... TFF 1.Lig'de oynanan Altınordu - Bandırmaspor maçında verdiği tartışmalı kararlarla eleştirilen Ali Palabıyık'a sezon sonuna kadar maç verilmeyecek.

Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden olan Ali Palabıyık, TFF 1.Lig'in 35. haftasında oynanan Altınordu - Bandırmaspor maçındaki kararlarıyla gündem olmuştu. TFF'den yapılan açıklamada Palabıyık'a sezon sonuna kadar maç verilmeyeceği belirtildi.

Resmi siteden yapılan açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı:

Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında 30.04.2023 günü oynanan Altınordu - Beyçimento Bandırmaspor müsabakasının hakem yönetimi ile ilgili teknik değerlendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda; müsabaka hakemine performans yetersizliği nedeniyle sezon sonuna kadar görev verilmemesi yönünde karar alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TFF Ali Palabıyık'ın üzerini çizdi! Yaptığı hata pahalıya patladı

BANDIRMASPOR'DAN ALİ PALABIYIK AÇIKLAMASI: EMEKLİ EDİLMESİNİ İSTİYORUZ

30 Nisan Pazar günü oynadığımız ve maçın hakemi Ali Palabıyık tarafından verilen ve spor kamuoyu tarafından büyük tepki toplayan skandal penaltı kararı karşısında Türkiye Futbol Federasyonu maçın hakemine sezon sonuna kadar görev verilmemesi kararı verdi. Bu karar Bandırmaspor Kulübü'nün tepkisinin ne kadar yerinde olduğunu kanıtladı.

Ligin bitimine 3 hafta gibi kısa bir süre kala 3 aydır maç verilmeyen bir hakemin verdiği hatalı karar nedeniyle Spor Toto 1. Lig'de play-off potasına girecek ve küme düşecek takımların kaderi ile oynanmıştır.

Türkiye'nin köklü kulüpleri ve büyük camialarının kaderini etkileyen bu karar Türk futbol tarihinde vicdanları yaralamıştır.
Bandırmaspor Kulübü olarak bu hatanın düzeltilmesi, sezon sonunda milyonların vicdanın rahatlaması için maçın tekrar edilmesini ya da kritik hatalı kararın verildiği 81. dakikadan itibaren yeniden oynatılmasını talep ediyoruz.

Ayrıca yıllık izne ayrılan maçın hakemi Ali Palabıyık'ın derhal Türk futbolundan uzaklaştırılarak emekli edilmesini istiyoruz!"

TFF Ali Palabıyık'ın üzerini çizdi! Yaptığı hata pahalıya patladı

https://twitter.com/Bandirmaspor/status/1653828015279710215?s=20

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...