Hull City'e veda etmeye hazırlanan Pelkas'ın yeni adresi belli oldu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hull City'e veda etmeye hazırlanan Pelkas'ın yeni adresi belli oldu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dimitris Pelkas'ın Hull City'den ayrılacağı iddia edildi. Yunan oyuncunun yeni sezonda forma giyeceği takım için sürpriz iddia ortaya atıldı.

Sezon başı Fenerbahçe'den Hull City'e kiralık giden Dimitris Pelkas, İngiltere'den ayrılmaya karar verdi. Bu sezon 26 resmi maça çıkarak 2 gol ve 1 asist katkısında bulunan Yunanistanlı oyuncunun ülkesine döneceği konuşuluyor.

Akşam'ın haberine göre; Fenerbahçe'de devam etmesi beklenmeyen Pelkas'ın eski takımı PAOK'un listesinde olduğu belirtildi. Süper Lig'den de talipleri olan 29 yaşındaki oyuncunun Yunanistan'a dönmeye daha sıcak baktığı öğrenildi.

Hull City'e veda etmeye hazırlanan Pelkas'ın yeni adresi belli oldu!

İLK SEZONUNU ARATTI

2020-2021 sezonu başından 2.2 milyon euro bedelle PAOK'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Pelkas,ilk sezonunda başarılı bir çıkış yaptı. Erol Bulut'un görev aldığı sezonda 34 resmi maça çıkan milli oyuncu, 8 gol ve asist katkısında bulunarak ön plana çıktı. Daha sonra Vitor Pereira'nın takımın başına getirilmesiyle 2021-2022 sezonuna tutuk başlayan Pelkas, beklenen katkıyı veremedi. Dalgalı bir performans sergileyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, 33 maçta sadece 5 gol atabildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...