Aykut Kocaman Süper Lig'e dönüyor! Görüştüğü takım şaşırttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aykut Kocaman Süper Lig'e dönüyor! Görüştüğü takım şaşırttı

SPOR Haberleri

Son olarak Başakşehir'de çalışan Aykut Kocaman'ın yeni sezonda Süper Lig'de takım çalıştıracağı iddia edildi. Fenerbahçe ile de anılan Kocaman'ın görüştüğü kulübün Sivasspor olduğu öğrenildi.

Sezon sonunda Rıza Çalımbay'ın görevden ayrılacak olmasından dolayı teknik direktör arayışlarına başlayan Sivasspor'un Aykut Kocaman ile ilgilendiği öne sürüldü. Akşam'ın haberine göre; son olarak Başakşehir'de görev alan Kocaman'ın Yiğidoların listesinde olduğu belirtildi. Fenerbahçe tarihinin unutulmaz isimlerinden olan Aykut Kocaman'ın bir süre çalışmak istememesine rağmen uzun vadeli iyi bir projeye evet diyebileceği konuşuluyor.

Aykut Kocaman Süper Lig'e dönüyor! Görüştüğü takım şaşırttı

FENERBAHÇE VE SİVASSPOR AYKUT KOCAMAN İÇİN DEVREDE

Daha önce Konyaspor ile de anılan Kocaman'ın Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un olası ayrılığı sonrası göreve gelebilecek adaylar arasında olduğu iddia ediliyor. Fenerbahçe'yi 2010-2011 Süper Lig sezonunda şampiyon yapan tecrübeli antrenör, 2016-2017 sezonunda Konyaspor'a Türkiye Kupası zaferi yaşatmıştı.

Aykut Kocaman Süper Lig'e dönüyor! Görüştüğü takım şaşırttı

AYKUT KOCAMAN'DAN ALİ KOÇ AÇIKLAMASI

Daha önce Tivibu Spor'a konuşan Aykut Kocaman, "Ali Koç, teknik direktör veya sportif direktör olarak sizinle devam etmek isterse sizin cevabınız ne olur?' "Ben, Fenerbahçe'deki bu denklemin içinde yokum." cevabını vererek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben ayrıldıktan sonra Ali Koç'un benimle ilgili yaptığı şeyler, çok ağrına gidiyor insanın. Ben, kendi halinde yaşayan bir insanım. Beni, herhangi birisiyle çarpıştırmanın bir anlamı yok. Bunu yapanlara Fenerbahçe'nin dinamiklerinin dikkat etmesi gerekiyor."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...