Aziz Yıldırım: Kimse çıkmazsa ben adayım

- Güncelleme:
Aziz Yıldırım: Kimse çıkmazsa ben adayım

SPOR Haberleri

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, “Ey Ali Koç, kongre kararı al, güven tazele. Aday çıkarsa kongre yaparım demek Fenerbahçe’yi küçültmek olur. Birileri çıkar, sen merak etme. Kimse çıkmazsa ben varım bunu bil” dedi.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, dün düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Eski yönetici Şekip Mosturoğlu ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Yıldırım, başkan Ali Koç’a olağanüstü kongre kararı alması çağrısını yineledi. Yıldırım “Ey Ali Koç, kongre kararı al, güven tazele. ‘Birileri aday olursa, o zaman kongre kararı alırım’ demek hem Fenerbahçe’yi hem kendini küçültmek anlamına gelir. Fenerbahçe sahipsiz değildir. Sen kararı al, birileri çıkar sen merak etme. Kimse çıkmazsa ben adayım bunu da böyle bil” dedi. 

FENERBAHÇE "KOÇSPOR" OLDU

“FETÖ’cü, hocacı, Fenerbahçe’den maddi çıkar sağlamış insanlar aday olursa, ben yine aday olurum” diyen Yıldırım, “Bunlar bu kulübe giremez” ifadelerini kullandı. Ali Koç’a yüklenen Yıldırım “Fenerbahçe ‘Koçspor’ oldu. Her yere sponsor. Kaç para veriyor, bilen var mı? Ben bilmiyorum. Bazı yöneticilere maaş veriyorlarmış, bunlar çok yanlış. Kendisine de zarar veriyor. 80 oyuncu almış, 10 taneye yakın antrenör gelmiş! Fazla değil mi ya? Yazık!” tepkisini gösterdi. Aziz Yıldırım gönlünden geçen başkan adayının ise Murat Ülker olduğunu dile getirdi. 

YILDIRIM'DAN İNCİLER

> “F.Bahçe’den bir şey istemiyorum! Herkes beni rahat bıraksın. Ailemle, işimle uğraşayım. Beni zorla çekmeyin. Para harcamak benim için çocuk oyuncağı. Merak etmeyin param var!”

> Biz 420 milyon avro borç bıraktık, şişire şişire 612 milyon avro borç bıraktığımızı söylüyorlar. 1998’de aldığımızda 60-70 milyon avro borç vardı. Bunları da düşünce 250 milyon dolar eder.”

> “F.Bahçe yönetimi beş senedir çok güçsüz, gücü yok! Ali Bey’in şahsı ile bu iş yürümez. Benim dışımda da mesaj verecek, kavga edecek insanlar vardı. F.Bahçe’de bu insanlar bugün yok.” 

> “Pendik maçının devre arasında çıktım, yurt dışına gittim. Telefonlarım susmuyor. Elenmişiz. Hemen kongre kararı aldım, kimse aday olmadı. Ama yönetimi değiştirdim.”

> “Tribünlere kimler giriyor çıkıyor belli değil. Taraftar yapısı değişti. Bu kadar başarısızlıkta tribünlerin ayağa kalkması lazım, isyan etmesi lazım. Kadıköy serilerinin hepsi bitti.”

COUTINHO HAMLESİ

F.Bahçe, transfer bombalarını birer birer patlatmakta kararlı. İlk olarak Glasgow Rangers ile sözleşmesi biten kanat oyuncusu Ryan Kent’i kadrosuna katan sarı lacivertliler, taraftarın beklediği ilk ‘bomba’ transferini Edin Dzeko ile gerçekleştirdi. İnter’den ayrılan Boşnak golcüyü alan Ali Koç yönetimi, şimdi de golcüyü ‘besleyecek’ isim arayışına girdi. Aston Villa’nın 31 yaşındaki yıldızı Philip Coutinho’nun peşine düşen Fenerbahçe, 2026’ya kadar sözleşmesi olan oyuncu için kiralama teklifinde bulundu. Coutinho, daha önce İnter, Liverpool, Barcelona ve Bayern Münih gibi dev kulüplerde forma giydi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...