Balotelli sezon sonunda Süper Lig'e dönüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Balotelli sezon sonunda Süper Lig'e dönüyor

SPOR Haberleri

Geçen sezon Adana Demirspor'da forma giydikten sonra İsviçre ekibi Sion'a transfer olan Mario Balotelli'nin yeniden Süper Lig'e döneceği iddia edildi. İtalyan golcünün menajerler aracılığla Türk takımlarına önerildiği belirtildi.

İsviçre ekibi Sion'da istediği katkıyı veremeyen ve sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mario Balotelli için Türk takımlarının devrede olduğu öğrenildi. 

Adana Demirspor'da geçen sezon 31 lig maçına çıkarak 18 gol kaydeden Balotelli, daha sonra 2.6 milyon euro bedelle Sion'a imza atmıştı.

Özel hayatındaki çalkantılı günleri nedeniyle eleştirilere uğrayan 32 yaşındaki oyuncu, bu sezon İsviçre'de sadece 13 maça çıkıp 5 gol atabildi.

Balotelli sezon sonunda Süper Lig'e dönüyor

Balotelli Sion ile 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

 

BALOTELLI TÜRKİYE'YE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Sion ile 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mario Balotelli'nin İtalya ve Türkiye'den bazı takımlarla görüşme halinde olduğu iddia edildi.

İsviçre'de mutsuz olan yıldız oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. 

Menajerler tarafından Süper Lig ekiplerine önerilen dünyaca ünlü golcünün yeniden Süper Lig'e dönmeye sıcak baktığı konuşuluyor.

Öte yandan daha önce İtalya'da Milan ve Inter gibi üst düzey takımların formasını giyen Balotelli'nin Monza ile de temasta olduğu belirtildi.

Balotelli sezon sonunda Süper Lig'e dönüyor

GALATASARAY VE FENERBAHÇE BALOTELLI İLE İLGİLENMİŞTİ

Adana Demirspor'da başarılı bir performans sergiledikten sonra Süper Lig'den Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündemine gelen Mario Balotelli, İsviçre'ye giderek Sion'u tercih etmişti.

Sezon sonunda oyuncunun yeniden bir teklif alması durumunda nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...