Barcelona Arda Turan iddialarına cevap verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Barcelona Arda Turan iddialarına cevap verdi

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... La Liga devi Barcelona, daha önceki sezonlarda kadroda bulunan Arda Turan ve Alex Song nedeniyle kulübün para cezası aldığı iddialarına cevap verdi.

İspanya La Liga'da bu sezon şampiyonluğa koşan Barcelona, usulsüzlük şokuyla gündem oldu. Marca'nın haberine göre; Barcelona'yı inceleyen müfettişler 2015 ile 2019 yılları arasındaki dönemdeki uçak ve araba maliyetlerinin futbolcuların maaşlarının bir parçası olarak sayılamayacağını öne sürerek kural ihlali yaptığı iddia etmişti.

BARCELONA'DAN ARDA TURAN AÇIKLAMASI

Barcelona'yı incelemeye alan makamların, Alex Song'un ve  Arda Turan için yapılan işlemlerdeki usulsüzlüklerden dolayı kulübe 16 milyon avroya yakın ceza kesileceği belirtilmişti. Konuyla ilgili çıkan haberlere cevap veren İspanyol devi, ceza alındığına dair çıkan iddiaları yalanladı.

Barcelona Arda Turan iddialarına cevap verdi

BARCELONA 34 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

İspanya'da Atletico Madrid ve Barcelona formalarını giyen Arda Turan, 2013-2014 La Liga sezonunda Madrid ekibiyle unutulmaz bir şampiyonluk yaşamıştı. Diego Simeone'nin en çok güvendiği isimlerin başında gelen Turan, 2014-2015 yaz transfer döneminde Barcelona'ya imza atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Katalan ekibi Türk futbolcu için 34 milyon euro bonservis ödemişti.

Bir Türk futbolcu için ödenen en büyük bonservis rakamını elinde bulunduran Arda, kariyerine Eyüpspor teknik direktörü olarak devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...