Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Karzev skandal paylaşım sonrası serbest bırakıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Karzev skandal paylaşım sonrası serbest bırakıldı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev, '7 Ekim ve 100 gün" yazılı mesajla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına yönelik destekleyici paylaşım yapmıştı. Gözaltına alınan Karzev, ifade alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor'a attığı golden sonra bilekliğine yazdığı "7 Ekim ve 100 gün" yazılı mesajla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına destek vermişti. 

GAZZE KATLİAMLARINA DESTEK VERDİ

Jehezkel'in ardından bir skandal da Başakşehir'de oynayan Eden Karzev'den geldi. Karzev de Jehezkel'e benzer şekilde '100 gün' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımı alıntılayarak sosyal medya hesabından paylaarak İsrail'in Gazze katliamlarına destek vermesi tepki çekti.

Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Karzev skandal paylaşım sonrası serbest bırakıldı

İFADE VERDİKTEN SONRA SERBEST BIRAKILDI

'7 Ekim ve 100 gün" yazılı mesajla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına yönelik destekleyici paylaşım yapan Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev, gözaltına alındı. İfade veren Karzev, daha sonra serbest bırakıldı.

BAŞAKŞEHİR, SAVUNMA İSTEDİ

Başakşehir, 23 yaşındaki İsrailli futbolcusu Eden Karzev hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını açıkladı.

Turuncu-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, "Kişisel sosyal medya hesabından ülkemizin hassasiyetlerine ters düşen paylaşım yaparak kulüp disiplin talimatlarını ihlal eden Eden Karzev hakkında kulübümüzce disiplin soruşturması başlatılmış olup, bu hususta oyuncunun yazılı savunması talep edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cüneyt 16 Ocak 2024 07:29

Ne savunması sözleşmeyi fesih edin yollayın serefsizi

Sonraki Haber Yükleniyor...