Belhanda'nın paylaşımı olay oldu! Beşiktaş ve Trabzonspor'a göndermede bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Adana Demirspor'un Faslı yıldızı Younes Belhanda, Trabzonspor'a karşı elde edilen 1-0'lık galibiyet sonrası sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu. Beşiktaş ve Trabzonspor'a göndermede bulunan Belhanda, Adana Demirspor'un iç sahadaki oyununa dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor'u konuk eden Adana Demirspor, Luis Nani'nin ilk yarıda kaydettiği golle 3 puan uzandı.

Bu sezon kendi evinde bileği bükülmesi zor bir takıma dönüşen Mavi-şimşekler, 8. hafta itibariyle 5 galibiyete ulaşarak 17 puan topladı.

İç sahada oynadığı son 3 maçta Beşiktaş'ı 4-2, Alanyaspor'u 4-0 ve Trabzonspor'u 1-0 yenen Adana Demirspor, taraftarlarını memnun etti.

Belhanda'nın paylaşımı olay oldu! Beşiktaş ve Trabzonspor'a göndermede bulundu

BELHANDA'DAN DİKKAT ÇEKİCİ PAYLAŞIM

Adana Demirspor'un Faslı yıldızı Younes Belhanda, iç sahada alınan galibiyetlere dikkat çekerek sosyal medyada hesabından paylaşım yaptı.

Belhanda'nın paylaşımına taraftarlar yoğun destekte bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...