Mavi Şimşek'e yan bakılmıyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Mavi Şimşek'e yan bakılmıyor

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Bordo mavilileri dünyaca ünlü yıldızı Nani'nin golüyle deviren Akdeniz ekibi, sahasında çıktığı beşinci maçtan da galip ayrılmayı başardı. Trabzonspor oyunuyla sınıfta kaldı

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Süper Lig’de bu sezon oynadığı üç deplasman maçının ikisinden mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, kötü grafiğini düzeltmek ve millî araya moralli girebilmek için çıktığı Adana Demirspor maçında güçlü rakibine 1-0 mağlup oldu. Yaz aylarında takımın başına geçen Hollandalı çalıştırıcı Patrick Kluivert ile iyi bir kimya yakalayan ev sahibi takıma üç maçlık galibiyet serisini getiren gol Portekizli yıldız Nani’den geldi.

NANİ'DEN ÜÇLÜK

Son haftaların formda ismi Yusuf Sarı’nın 29’da ortaya çevirdiği ve kaleci Uğurcan’dan seken topu önünde bulan Nani eşitliği bozdu: 1-0. Trabzonspor ikinci yarıya daha atak başladı. 55’te Fountas’ın ortasında Onuachu topu iyi kontrol etti ancak Nijeryalı golcünün şutu kaleyi bulmadı. Maç boyunca istediği oyunu sergileyemeyen bordo mavili takımda teknik direktör Bjelica’nın tercihleri de dikkat çekti.

DÖRDÜNCÜ YENİLGİ

Takımının gole ihtiyaç duyduğu bölümde Umut Bozok’u düşünmeyen, Enis Destan’ı da 85. dakikada oyuna dahil eden Bjelica, Trezeguet’yi de 72’de kurtarıcı rolüyle sahaya sürdü. Yine de Adana Demir karşısında etkili olamayan Trabzonspor, ligin henüz sekizinci maçında dördüncü yenilgisini aldı ve şampiyon olduğu 2021-22 sezonunda 38 maçta aldığı yenilgi sayısını sekiz hafta sonunda aştı.

NANİ'YE 'ASİST' YAPTI

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ın yaptığı büyük hata golle sonuçlandı. Yapılan ortada topa Nani'nin önünde kalacak şekilde müdahale eden tecrübeli file bekçisi, ardından golü kalesinde gördü. Uğurcan bu sezon 8 maçta 11 gole engel olamadı

PATRİCK KLUİVERT: KARŞILIĞINI ALIYORUZ

Adana Demirspor teknik direktörü Patrick Kluivert, sezon başından beri çok sıkı çalıştıklarını belirterek, "Futbolcularımız alışık olmadıkları bir antrenman sistemine geçtiler ama herkes muazzam çalışıyor. Bunun karşılığını da sahada alıyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...