Beşiktaş Ante Rebic için Milan'a resmi teklif yaptı, Hırvat yıldız Kartal oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş Ante Rebic için Milan'a resmi teklif yaptı, Hırvat yıldız Kartal oluyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş Milan'ın 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ante Rebic'i kiralamak istiyor. Redmond'ı Premier League ekibi Burnley'e kaptıran Kartal, Hırvat yıldız için resmi teklif yaptı. Milan, Rebic'i 2020-21 sezonu başında Eintracht Frankfurt'tan 6.7 milyon Euroya transfer etmişti.

Beşiktaş Nathan Redmond'ın yerini Ante Rebic'le doldurmak istiyor. beIN SPORTS'un haberine göre Siyah-Beyazlılar, Hırvat yıldız Rebic için Milan'a kiralama teklifi yaptı. 29 yaşındaki futbolcunun ismi bir süredir Beşiktaş'la anılıyordu.

Transfer listesindeki isimlerden biri olan Rebic için somut adım atılması Redmond'dan gelecek habere bağlıydı. İngiliz futbolcu Burnley'e 3 yıllık imza atınca Rebic alternatifi devreye girdi.

MİLAN'LA 2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Geçen sezon sakatlığı sebebiyle Serie A'da 10 maç kaçıran Ante Rebic, 23 lig maçında 3 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı. Milan, Hırvat yıldızı 2020-21 sezonu başında Eintracht Frankfurt'tan 6.7 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA KADROSU BELLİ OLDU

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Arnavutluk’tan KF Tirana ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın oyuncu listesi şöyle:

Liste A

Vincent Aboubakar
Daniel Amartey
Emrecan Bulut
Onur Bulut
Gedson Fernandes
Omar Colley
Ersin Destanoğlu
Rachid Ghezzal
Mert Günok
Amir Hadziahmetovic
Ajdin Hasic
Kerem Atakan Kesgin
Semih Kılıçsoy
Arthur Masuaku
Umut Meraş
Francisco Montero
Jackson Muleka
Jean Onana
Valentin Rosier
Salih Uçan
Necip Uysal
Emrecan Uzunhan
Berkay Vardar
Kartal Kayra Yılmaz
Utku Yuvakuran

Liste B

Demir Ege Tıknaz
Göktuğ Baytekin
Aytuğ Batur Kömeç
Mustafa Erhan Hekimoğlu
Cemal Azad Demir
Emir Yaşar

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...