Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar kongreyi değerlendirdi: 'Daha büyük salon hasıl oldu'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Feyyaz Uçar, başkanlık seçimi öncesi konuştu. Kongrenin güzel geçtiğini söyleyen Uçar, katılımcılara teşekkür etti.

Beşiktaş, 35. başkanını bugün seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın yarışacağı genel kurulda oy verme işlemi başladı. Hasan Arat'ın listesinde yönetime aday olan efsane futbolcu Feyyaz Uçar, Türkiye Gazetesi'nden Ferhat Kızıltaş'a özel röpörtaj verdi. Feyyaz Uçar şu ifadeleri kullandı:

DAHA BÜYÜK SALON HASIL OLDU

Hasan Arat'ın listesinde yönetime talip olduk. Öncelikle sayın başkan adayımız Hasan Arat'a teşekkür ediyorum. Teveccüh gösterdi. Onun dışında bugünkü katılıma, bütün üyelere teşekkür ediyorum gerçekten çok ciddi bir katılım var. Dışarda kuyrukta uzun süre bekleyenlere çok daha fazla teşekkür ediyorum çünkü salon dar geldi. Artık bundan sonraki kongreleri çok daha büyük yerlerde yapacak Beşiktaş'ımız. Çünkü böyle bir ihtiyaç hasıl oldu, bugün net olarak ortada.

KOLEJ RUHUNU GERİ GETİRECEĞİZ

Güzel geçti, demokratik geçti, her şey çok güzeldi, her katılımcıya teşekkür ediyorum. Bize teveccüh gösterirlerse elimizden geldiğince ilerde güzel şeyler yapmaya çalışacağız. Beşiktaş'taki o kolej ruhunu, o birlikteliği ve beraberliği tekrar sağlamaya çalışacağız.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...