Beşiktaş'ta seçim gergin başladı! Hasan Arat'ın Süleyman Seba sözleri tartışma çıkardı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta seçim gergin başladı! Hasan Arat'ın Süleyman Seba sözleri tartışma çıkardı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, bugün yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda üyelere seslendi. Kulüp projelerini anlatan Arat'ın "Süleyman abi rahat uyu, bıraktığın emaneti almaya geliyoruz' sözleri Serdal Adalı'ya yakın olan kulüp üyelerinin tepkisini çekti.

Olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan Beşiktaş, 35. başkanını bugün seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın yarışacağı genel kurulda oy verme işlemi başladı.

Başkan adayı Hasan Arat, oy verme işlemi öncesi son konuşmasını yaparak üyelere seslendi.

Serdal Adalı'ya yönelik sözleriyle dikkat çeken Hasan Arat, "Serdal kardeşim 23 gün kala çıktı. Evet olabilir. Biraz geç çıktı ama Beşiktaşlı asla pusuda durmaz. Bana '20 senedir neredeydin?' dedi, yazıyı yazanlar iyi hazırlanmamış sanırım. Müzede ay-yıldızlı formam duruyor. Hiç kimseden icazet almadık. Ben buradayım. 'Beşiktaş'ı sahipsiz bırakmayız' dediler. Burada Samet Aybaba, Feyyaz Uçar, iş insanları ve sizler varken Beşiktaş sahipsiz kalır mı?" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta seçim gergin başladı! Hasan Arat'ın Süleyman Seba sözleri tartışma çıkardı

AHMET NUR ÇEBİ'YE İBRA ELEŞTİRİSİ

Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulunun idari ve mali yönden ibra edilmesini eleştiren Arat, "Siz kimi ibrada alkışladıysanız ona sahip çıktınız. Kendi iradenizle Beşiktaş zihniyetini değiştirebilirsiniz. Bir devri tamamen sonlandırabilirsiniz. Yeni bir dönem başlatabilirsiniz. Beşiktaş'ın kimseye borcu yok, herkesin Beşiktaş'a borcu vardır." diye konuştu.

Beşiktaş'ta seçim gergin başladı! Hasan Arat'ın Süleyman Seba sözleri tartışma çıkardı

HASAN ARAT'TAN SÜLEYMAN SEBA'YA: BIRAKTIĞIN EMANETİ ALMAYA GELİYORUZ

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın gelmesiyle ezeli rakiplerin önüne geçtiklerini vurgulayan Hasan Arat, "Tesisleşen, futbolda öz kaynak sistemiyle rakiplerinin önüne geçen Beşiktaş'ı tabii ki Beşiktaşlılar yönetecek. 'Süleyman abi rahat uyu, bıraktığın emaneti almaya geliyoruz' dedik. Süleyman Seba'nın evini Süleyman Seba müzesi yapacağız. Süleyman abi, evlatların emaneti almaya geliyor. Futbolu artık Beşiktaşlılar yönetecek. Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba yönetecek. Bugün, dik duranların günü. Biz gönülleri kazanarak buraya geldik. Bu karar çok önemli. Sizler büyük ve itibarlı Beşiktaş istiyorsunuz. Onur duyacağınız Beşiktaş'ı size hissettirmeye başlayacağız. 'Davamız Beşiktaş' diyorsanız bu devir kapanacak. Beyaz sayfa açılacak. Yolumuz açık şansımız bol olsun. Allah Beşiktaş'ı ve güzel vatanımızı korusun." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...