Beşiktaş, Redmond'un sözleşmesini uzatmaya yakın: Hep böyle kal

- Güncelleme:
Beşiktaş, Redmond'un sözleşmesini uzatmaya yakın: Hep böyle kal

Spor Haberleri

Şenol Güneş performansını beğendiği İngiliz yıldız için olumlu rapor verdi. 28 yaşındaki oyuncunun formu böyle devam ederse sözleşmesi yenilenecek.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş yaz transfer döneminde bonservis bedeli ödemeden Nathan Redmond’u kadrosuna katmış ve İngiliz yıldızla 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. 28 yaşındaki oyuncuyla devam edilip edilmeyeceği merak edilirken, siyah beyazlılarda son kararı verecek olan teknik direktör Şenol Güneş’ten olumlu rapor geldi. Son maçlarda performansını çok beğendiği Redmond’un şu anda yüzde 60 seviyelerinde olduğunu söyleyen Güneş, kalan maçlar için çok umutlu.

O DA İSTİYOR

Şenol Hoca yönetime verdiği raporda Redmond’un alışma sürecini sıkıntılı yaşadığı için yavaş yavaş kendine geldiğini söyledi. Southampton’daki son senesinde kiralanan İngiliz oyuncunun Beşiktaş macerası büyük ihtimalle devam edecek. Son maçlarda oldukça hırslı olan ve hücumdaki verimliliği artan Redmond bu performansını korduğu takdirde sözleşmesinin uzamasını sağlayacak. İngiliz oyuncunun da kariyerine Beşiktaş’ta devam etmeyi istediği öğrenildi.

BENATIA’DAN JUVE’YE ÖNERİ

Juventus’ta bir dönem forma giyen Medhi Benatia, eski takımına Beşiktaşlı Romain Saiss’i önerdi. Faslı eski yıldız, “Juventus’a herhangi bir tavsiyede bulunabileceksem, Fas’a bakabileceklerini söyleyebilirim. Saiss ve Aguerd’in, Juventus için faydalı olabilecek iki önemli isim olduğunu düşünüyorum” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...