Beşiktaş'a imza atan Onur Bulut'tan suç duyurusu

- Güncelleme:
Beşiktaş'a imza atan Onur Bulut'tan suç duyurusu

SPOR Haberleri

Kayserisporlu yöneticilerin kendisini aldattığını söyleyen 28 yaşındaki oyuncu “1 milyon avroluk çıkış maddesi olmasa, üç yıllık sözleşmeyi niye yenileyeyim ki” dedi

Kayserispor ile Beşiktaş arasında yaşanan transfer krizinin başrolündeki isim Onur Bulut’tan açıklama geldi. Genç oyuncu sözleşmesini haksız şekilde feshetmediğini söylerken “Şurası gerçek ki birçok büyük kulübün ilgisi üzerinde olan gerçek bir ‘profesyonel futbolcu’ problem yaşadığı bir kulüple sözleşmesinin bitimine altı ay kala, ‘çıkış maddesi olmaksızın’ sözleşmesini üç yıllığına uzatmaz. Üç yıllık imzayı atmamın tek sebebi 6 Şubat’tan itibaren 1 milyon avroluk çıkış maddesiydi” ifadelerini kullandı.

BENİ ALDATMAK İÇİNMİŞ!

Kayserispor yönetiminin bu taahhüdü altında sözleşme uzattığını belirten Onur Bulut “Şimdi basından öğreniyorum ki, bu sözleşmeyi beni ‘sakinleştirmek’, ‘idare etmek’ için imzalamışlar. Hiçbir sporcu aynı odada karşılıklı imza edilen iki ayrı sözleşmeye imza atan yöneticilerden herhangi birinin, sözleşmelerin hangisine gerçek imza, hangisine sahte veyahut ‘öylesine’ imza attığını ya da buna tenezzül edebileceğini tahmin edemez. Beni aldatmaya çalışmışlar. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım” dedi.   

HUKUKÇU YORUMU: 4 AY CEZA ALABİLİR

Spor Hukukçusu ve Avukat Ebrar Efkan Bilgiç, “Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, sözleşmenin haksız nedenle feshedildiğine karar verirse Onur Bulut en az dört ay sportif ceza alabilir. Benzeri bir durum Oğulcan Çağlayan transferinde yaşanmıştı” dedi. Beşiktaş Kulübü ise prosedürlere aykırı davranılmadığı gerekçesiyle konunun lehlerine sonuçlanacağından emin.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...