Beşiktaş'ta kaos! Eric Bailly olaylı kavga sonrası açıklama yaptı! Burak Yılmaz kendinden geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta kaos! Eric Bailly olaylı kavga sonrası açıklama yaptı! Burak Yılmaz kendinden geçti

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı mücadelenin devre arasında Tayfur Bingöl ile yaşadığı gerginlik sonrası Burak Yılmaz tarafından oyundan alınan Eric Bailly, gece yarısı sosyal medyadan açıklama yaptı.

Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 kaybeden Beşiktaş'ta Eric Bailly - Tayfur Bingöl kavgası geceye damgasını vurdu.

Karşılamanın ilk yarısının ardından takım arkadaşı Tayfur Bingöl'ün üzerine yürüyen Fildişi Sahilli stoper, Burak Yılmaz tarafından oyundan çıkarıldı.

Mücadele sonrası açıklama yapan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, şöyle konuştu:

Eric Bailly ile ilgili bir sıkıntı yaşandı devre arasında. O yüzden çıkardım. Sakatlık durumu yok. Yakışıksız bir hareketten dolayı oyundan aldım. Var mı, daha net konuşalım, daha net sorun! Evet, aynen. Ben bunu yaptırtmam. Tayfur, Türk yabancı diye ayırmam. Benim oyuncumun yakasını çekemezsin ve bunu devam ettiremezsin. Ben böyle bir adamım. Ben teknik direktörlüğe devam edeceksem de böyle devam edeceğim.

Beşiktaş'ta kaos! Eric Bailly olaylı kavga sonrası açıklama yaptı! Burak Yılmaz kendinden geçti

GECENİN FLAŞ İSMİ ERIC BAILLY ÖZÜR DİLEDİ

Tayfur Bingöl'ün üzerine yürüyen Eric Bailly, gece geç saatlerde sosyal medya hesabından paylaşım yaparak özür diledi.

Taraftara çağrıda bulunan Bailly, "Rekabetçi olma isteği bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden hatam dolayısıyla özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...