Beşiktaş'ta Lang heyecanı

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Lang heyecanı

Spor Haberleri

Club Brugge forması giyen 23 yaşındaki isim "Belçika'dan ayrılma zamanı geldi. Nereye gideceğimi henüz bilmiyorum ama harika bir takım olacak" sözü siyah beyazlıları heyecanlandırdı

MURAD TAMER'İN HABERİ - Kara Kartal az ve öz transfer yapmaya hazırlanıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, üç takviye yapacaklarını belirtirken kanat konusunda da heyecanlandırıcı bir açıklama geldi. Adı siyah beyazlı kulüp ile anılan ve Club Brugge forması giyen Hollandalı kanat oyuncusu Noa Lang, geleceğiyle ilgili konuştu. Lang, Hollanda’nın Uluslar Ligi’nde Hırvatistan’a yenilmelerinin ardından transfer sinyalini verdi.

ŞAŞIRTICI VARIŞ YERİ

“Belçika’dan ayrılma zamanım geldi. Nereye gideceğim? Henüz bilmiyorum ama harika bir takım olacak” diyen 23 yaşındaki oyuncu “Görüşmeler zaten devam ediyor. Bunu inkâr etmiyorum, ancak bunun hakkında konuşmak için henüz çok erken. Hollanda’ya dönüş bir ihtimal ama hiçbir kapıyı kapatmak istemiyorum. Belki de şaşırtıcı bir varış yeri olacak” ifadelerini kullandı.

REDMOND BEKLENİYOR

Siyah beyazlı yönetimin kalması yönünde teklifte bulunduğu Nathan Redmond henüz geri dönüş yapmadı. Premier Lig’den üç ekibin istediği İngiliz oyuncunun kararı Beşiktaş için önemli. Eğer olumsuz olursa kanada yeni bir takviye yapılacak.

KARTAL’A GERİ DÖNDÜ

Beşiktaş’ta iki farklı dönemde forma giyen Burak Yılmaz, siyah beyazlı takıma bu defa antrenör olarak döndü. Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile yollarını ayıran emektar futbolcu, Şenol Güneş’ten haber beklediğini söylemişti. Başkan Ahmet Nur Çebi ile dün görüşen Burak Yılmaz, eşofmanları giymeye hazırlanıyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...