Burak Elmas'tan akıl almaz iddia! Galatasaray taraftarı şoke oldu

Düzenleyen: / Kaynak: haberler.com
Burak Elmas'tan akıl almaz iddia! Galatasaray taraftarı şoke oldu

SPOR Haberleri  / haberler.com

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün kayyuma devredilmesi için mücadele eden bir yapı olduğunu iddia etti.

30 Nisan'da planlanan seçimin iptal olması sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün kayyuma devredilmesi için mücadele eden bir yapı olduğunu öne sürdü. Elmas, "İbra olmamamız için tam seçim öncesi klasörlerle disiplin evrakları gelmeye başladı." dedi.

"İSTEDİKLERİNİ ALDILAR, ŞİMDİ BAYRAM TATİLİNDELER"

Burak Elmas yaptığı açıklamada, "Galatasaray yönetiminin ibra edilmemesi için çalışan arkadaşlar aday bile olmadılar. İstediklerini aldılar, şimdi de bayram tatilindeler. Biz bu seçimlerin yapılabilmesi için elimizden geleni yaptık. Galatasaray'ın bu tüzük sürecini getirmemesi için baskı yaptılar. Bunu dahi yaptırmamak için çalıştılar, ibra olmamamız için tam seçim öncesi klasörlerle disiplin evrakları gelmeye başladı. Galatasaray'da dışarıdan göründüğü kadar basit değil her şey. Kişilerin çiftliği olmadan ileriye gitmesi için ciddi bir direnç var. Galatasaray bugün borcunu ödemek için en şanslı kulüp olmasına rağmen Galatasaray'ın kayyuma gitmesi için mücadele eden bir yapı olduğunu görüyorum." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: haberler.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...