Burak Elmas’tan çarpıcı Gedson Fernandes itirafı: İsteseydik alırdık

Düzenleyen:
Burak Elmas’tan çarpıcı Gedson Fernandes itirafı: İsteseydik alırdık

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, kulüp kanalından Gedson Fernandes ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Sınırsız yabancı hakkımız yok. Opsiyonu açık tutmak istedik. Gedson’u isteseydik alırdık, önceliğimiz olmadığı için almadık" dedi.

Yalımcan SARPYEL

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, kulübün televizyonunda gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Elmas, Gedson Fernandes’le ilgili girişime bulunduklarını söylerken “Evet görüştük, yazışma yaptık. Ama sınırsız yabancı hakkımız yok. Benfica bizden iki sezon için 1 milyon avroluk bir kira ücreti istedi. Onun üzerine de 7,5 milyon avro satın alma hakkı. 10 milyon avro teklif gelirse oyuncunun gitme hakkı vardı. Gedson’u isteseydik alırdık. Önceliğimiz olmadığı için almadık” diye konuştu.

HA BİRE KÜFREDİYORLAR!

Gedson yüzünden iki gündür küfürlü telefonlar aldığını söyleyen Burak Elmas “Biz Galatasaray’ın geleceğini düşünerek hareket ediyoruz. Kulübü sosyal medya ile yönetme alışkanlığının bizi getirdiği noktada ortada” dedi.

Okan Kocuk’u Giresun’un vermek istemediğini söyleyen Elmas “Türk kalecilerden istediğimizi alamayınca yabancı kalecilere yöneldik. Pena ile konuştuk. Bedelsiz kiraladık. Şilili millî oyuncu Pulgar’la anlaştık. Gomis çok istekliydi, onu aldık. Bence çok iyi üç transfer yaptık” dedi.

Burak Elmas’tan çarpıcı Gedson Fernandes itirafı: İsteseydik alırdıkBertuğ Elmaz

MENAJERLER MUSALLAT OLDU

Burak Elmas, bedelsiz olarak Marsilya’ya transfer olan Bartuğ Elmaz için,“Galatasaray’ın bu kadar yatırım yaptığı oyuncunun sözleşmesini son seneye bırakmaması lazım. Menajerler altyapılara musallat olmuş durumda” dedi.

ORTAK ÇALIŞIYORLAR

Sosyal medyada menajerlerle birlikte çalışan hesapların olduğunu ve baskı kurduğunu söyleyen Elmas “Galatasaray’ın geleceğini ufak bütçelerle ve 10-15 sosyal medya hesabıyla belirlemeye çalışanların eline bırakmayıp hukuksal girişimlere başlayacağız” diye konuştu.

Burak Elmas’tan çarpıcı Gedson Fernandes itirafı: İsteseydik alırdıkErick Pulgar

GÖRÜŞMELER BAŞLADI: PULGAR GELİYOR

Galatasaray, Fiorentina’nın defansif orta saha oyuncusu Erick Pulgar’ı kadrosuna katıyor. Şilili millî oyuncu için İtalyan ekibiyle her konuda anlaşmaya varan sarı kırmızılılar oyuncuyu UEFA listesine de ekletti. Pulgar, bugün İstanbul’da olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...