Burak Yılmaz Beşiktaş camiasını kızdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Burak Yılmaz Beşiktaş camiasını kızdırdı

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aboubakar’ın sakat olmadığını para için oynamadığını söyledi. Güneş’i agresiflikle suçladı ve Beşiktaş paylaşımlarını silerek herkesi takipten çıktı. Arkadan konuştuğu için büyük tepki aldı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Siyah beyazlılar, Rıza Çalımbay ile tam siyahtan beyaza dönüyor derken kısa süre önce görevden ayrılan Burak Yılmaz’ın açıklamaları gündemi sarstı. Antalyaspor maçı sonrasında “Önemli olan Beşiktaş’tır. Başka hiçbir şey önemli değil” diyen Yılmaz’ın, görevden alınınca sosyal medya hesabından Beşiktaş’la ilgili ne var ne yoksa silmesi sonrası son açıklamaları camiayı karıştırdı. Büyük saygı duyduğu Şenol Güneş’i agresiflikle eleştiren Yılmaz’ın Aboubakar’ın da sakat olmadığını ve para için oynamadığını söylemesi büyük ses getirdi.

ARKADAN KONUŞUYOR...

Ve dün bu konuda hareketlilik vardı. Rıza Çalımbay’la toparlanma sürecine girilen dönemde yapılan bu açıklamalar, ‘Takımı baltalamak’ olarak değerlendirildi. Takım kaptanı Cenk Tosun da hem takım arkadaşı Aboubakar, hem de eski hocası Şenol Güneş için sarf edilen sözlere âdeta çıldırdı. Yıldız oyuncu, sosyal medyadan Burak Yılmaz’ı takipten çıktı. Yönetim kanadı da Yılmaz’ı ağır şekilde eleştirirken camiadan da büyük tepki geldi. Teknik adamlığında takım içi sorunu çözemediği için eleştirilen Yılmaz bu kez de ‘arkadan’ konuştuğu için tepki aldı.

TARAFTARDAN ÇAĞRI

Burak Yılmaz’ın başkan, teknik heyet ve futbolcuları suçlayan açıklamaları taraftarları da öfkelendirdi. Sosyal medyadan binlerce tepki paylaşımları yapılırken, Burak Yılmaz’ın kongre üyeliğinden de ihraç edilmesi istendi. Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta futbol oynadığı 2019-20 sezonu sonunda kongre üyesi olmuştu. 

MONTELLA'YA YARDIMCI MI?

Beşiktaş’ta kısa sürede çalkantılı bir hocalık dönemi geçiren Burak Yılmaz, şimdi de millî takıma hazırlanıyor. Genç teknik adamın, A Millî Takım teknik direktörü Vincenzo Montella’nın yardımcısı olmayı istediği, bu konuda Hamit Altıntop’la görüşerek İtalyan teknik adamı ve TFF’yi ikna etmesini istediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...