Burak Yılmaz Beşiktaş'tan ihraç ediliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Burak Yılmaz Beşiktaş'tan ihraç ediliyor

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Siyah beyazlı kulüpteki görevinden ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarla futbol gündemine bomba gibi düşen Burak Yılmaz için harekete geçildi. Yılmaz'ın Beşiktaş'tan ihracı için Disiplin Kurulu'na dilekçe veriliyor.

2021 yılında Beşiktaş üyesi olan üyelik kartını Ahmet Nur Çebi'nin elinden alan Burak Yılmaz, kısa süre önce siyah beyazlı kulüpteki görevinden ayrıldı. Ayrılık sonrası basına verdiği demeçlerle gündem olan Yılmaz, Aboubakar'ın sakat olmadığını ve para için oynamadığını söyledi. Güneş'i agresiflikle suçladı, Beşiktaş paylaşımlarını silerek herkesi takipten çıktı.

Antalyaspor maçı sonrasında "Önemli olan Beşiktaş’tır. Başka hiçbir şey önemli değil" diyen Yılmaz'ın bu sözler camiayı karıştırdı.

Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Burak Yılmaz'ın kulüpten ihracını istediğini belirtti.

Akın, yaptığı paylaşımda, "Burak Yılmaz'ın açıklamalarını okudum. Hem açıklamaları hem görevinden istifa ettikten sonraki tavırlarından dolayı Beşiktaş üyeliğinden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Uslu Akın, "İlk işim Disiplin Kurulumuza üyeliğinin iptali için dilekçe vermek olacak" diye konuştu.

MONTELLA'YA YARDIMCI MI?

Öte yandan, Beşiktaş’ta kısa sürede çalkantılı bir hocalık dönemi geçiren Burak Yılmaz'ın millî takıma hazırlandığı iddia edildi. Genç teknik adamın, A Millî Takım teknik direktörü Vincenzo Montella’nın yardımcısı olmayı istediği, bu konuda Hamit Altıntop’la görüşerek İtalyan teknik adamı ve TFF’yi ikna etmesini istediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...