Bursaspor yüzüne biber gazı sıkılan Trabzonsporlu çocuğu evinde ziyaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bursaspor yüzüne biber gazı sıkılan Trabzonsporlu çocuğu evinde ziyaret etti

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Bursaspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde üzerinde Trabzonspor forması olduğu için hakaret edilip yüzüne biber gazı sıkılan 9 yaşındaki Yusuf Emir Bolat'ı Bursa'daki evinde ziyaret etti.

Bursaspor Kulübü üzerinde Trabzonspor forması olduğu için hakaret edilip yüzüne biber gazı sıkılan 9 yaşındaki Yusuf Emir Bolat’ı evinde ziyaret etti.

Ziyarete 2. Başkan Metin Genç, Futbol Şube Sorumlusu Sedat Topaloğlu, Sportif Direktör Mustafa Gönden, Teknik Direktör Murat Sözkesen, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

İMZALI FORMA HEDİYE ETTİLER

Futbol Şube Sorumlusu Sedat Topaloğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bursa'da böyle bir olayın yaşanması bizi çok üzdü. Şehrimizde iyilik, anlayış ve güzellik hakimdir, ancak nadiren de olsa böyle olaylarla karşılaşabiliyoruz. Bu Bursa'ya gölge düşüremez. Bizler, Bursa'nın en büyük markası olan Bursaspor Kulübü olarak buradayız ve yanınızdayız. Yusuf Emir kardeşimizin her daim yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Bursaspor yüzüne biber gazı sıkılan Trabzonsporlu çocuğu evinde ziyaret etti

Ziyaretin ardından Yusuf Emir’e yeşil-beyazlı futbolcular imzaladığı Bursaspor ve Trabzonspor formalarını hediye etti.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Görüntülerin ardından Trabzonspor Kulübü açıklama yaparak olayın takipçisi olacaklarının altını çizdi. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Bursa’da henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu mensubu öğrencimize önce hakaret edip sonra da yüzüne biber gazı sıkarak asla kabul edilemez bir saldırı gerçekleştirmiştir. Biber gazının etkisinden ötürü hastanede tedavi gören genç taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; saldırıyı gerçekleştiren bu şahsın bir an önce yakalanarak gereken cezayı alması için konunun takibinde olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz."

Bursaspor yüzüne biber gazı sıkılan Trabzonsporlu çocuğu evinde ziyaret etti

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...