Çağlar Söyüncü Süper Lig'e kiralanıyor! Milli oyuncu Atletico Madrid'den ayrılacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çağlar Söyüncü Süper Lig'e kiralanıyor! Milli oyuncu Atletico Madrid'den ayrılacak

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sezon başı Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü'nün devre arasında kiralık olarak takımdan ayrılacağı iddia edildi. Teknik direktör Diego Simeone'nin Türk oyuncunun ayrılmasına sıcak baktığı öğrenildi.

Sezon başı Leicester City ile sözleşmesini uzatmayarak Atletico Madrid'a transfer olan Çağlar Söyüncü'ye Türkiye yolu göründü.

Sakatlığından dolayı yeni sezonda istediği forma şansını bulamayan 27 yaşındaki stoperin devre arasında kiralanması gündeme geldi.

Şu ana kadar sadece 5 maçta oynayıp, 74 dakika süre alan Çağlar'ın EURO 2024'e hazır gitmek için ayrılmayı planladığı öğrenildi.

Çağlar Söyüncü Süper Lig'e kiralanıyor! Milli oyuncu Atletico Madrid'den ayrılacak

FENERBAHÇE ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İLE İLGİLENİYOR

Yaz transfer döneminde Almanya ve İtalya'dan da teklifler almasına rağmen İspanya'ya gitmeyi uygun gören Türk oyuncu ile Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edildi.

Becao ve Djiku'nun sakatlığından dolayı defans bölgesini sağlama almak isteyen Sarı-lacivertlilerin Çağlar Söyüncü'de karar kıldığı belirtildi.

A Milli Takım'da yerini Samet Akaydin ve Abdülkerim Bardakcı'ya kaptıran Çağlar'ın Vincenzo Montella'nın gözüne girmek için yarım sezonluğuna Fenerbahçe'ye gitmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Çağlar'ın imza atması durumunda maaşının bir kısmını Atletico Madrid'in ödeyeceği kaydedildi.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...