Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fenerbahçe'nin yıldızları yetişmedi! Yine yoklar...

Fenerbahçe'nin yıldızları yetişmedi! Yine yoklar...
Fotoğraf Başlığı Fenerbahçe'nin yildizlari yetismedi! Yine yoklar...

Fred ile Djiku Karagümrük karşısında riske edilmeyecek. Cengiz, Emre Mor, King bu maçta yedek soyunacak. İsmail Kartal bir defa daha joker oyuncularla kadro kuracak.

Kaydet
a- | +A

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Millî araya lider giren Fenerbahçe, Karagümrük maçına yine önemli eksiklerle çıkacak. Üst üste gelen sakatlıklarla sarsılan sarı lacivertlilerde olumlu gelişmeler yaşansa da henüz tam bir rahatlık söz konusu değil.

Tedavileri tamamlanan Cengiz Ünder, Emre Mor ve Joshua King maç kadrosunda yer alacak olsa da bireysel çalışmalarını sürdüren Fred ile Djiku tam hazır olmadıkları için riske edilmeyecek. Tedavileri devam eden Serdar Aziz, Becao ve Mert Hakan da bu maçta forma giyemeyecek. Osayi’nin de cezalı olduğu maçta İsmail Kartal alternatiflerden bir on bir oluşturacak.

ZAJC YERİNE CRESPO

Cezası sonra eren İsmail Yüksek’in geri dönmesiyle orta sahada eli bir nebze olsun güçlenen İsmail Kartal, millî oyuncunun yanında bu sefer eleştiri oklarının hedefindeki Miha Zajc yerine Crespo’yu tercih edecek. Osayi’nin görevini Mert Müldür’e verecek olan tecrübeli çalıştırıcı stoper tandemini ise Trabzon maçındaki performanslarına rağmen Samet ve Oosterwolde’den oluşturacak. İsmail - Crespo ikilisi savunmaya destek vererek stoperlerin üzerindeki baskıyı azaltacak.

Öte yandan Fred ile Djiku’nun Nordsjaelland deplasmanında da riske edilmeyip Sivas maçında takıma katılması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME
Alexander Djiku: Türkiye
HABER

Alexander Djiku: Türkiye'nin en çok taraftara sahip kulübü Fenerbahçe

TFF 2023 Süper Kupa maçının Suudi Arabistan
HABER

TFF 2023 Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da oynanması kesinleşti

ZİRVEDE KALALIM

Son üç maçında galibiyet göremese de her iki kulvarda da lider olan Fenerbahçe’de İsmail Kartal oyuncularına yeni seri hedefi koydu. Ligde (7) ve Avrupa’da (2) kalan 9 maçta galibiyet isteyen Kartal, “Araya kafamız rahat ve keyifli girelim” talimatı verdi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.