Christian Atsu'nun yakınları rezidans enkazının çevresinde umutlu bekleyişini sürdürüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Christian Atsu'nun yakınları rezidans enkazının çevresinde umutlu bekleyişini sürdürüyor

SPOR Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da yıkılan ve felaketin sembollerinden biri haline gelen Rönesans Rezidans'ın enkazında çalışmalar devam ediyor. Hatayspor'un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu da göçük altında. Enkaz alanında yürütülen çalışmaları, Atsu'nun Gana'dan gelen 4 yakını da izliyor. Zaman zaman enkaz alanına "Atsu" diye seslenen futbolcunun yakınları, umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.

Hatayspor'un enkaz altında kalan Ganalı yıldızı Christian Atsu'nun enkaz altında olduğu kesinleşti. 

250 DAİRELİ REZİDANS ÇÖKTÜ

Arama kurtarma ekipleri, Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut'un da evinin bulunduğu Antakya ilçesi İnönü Bulvarı'ndaki 12 katlı 250 daireli rezidansın altında kalanlara ulaşmak için yoğun çaba gösteriyor.

Enkaz alanında yürütülen çalışmaları, Atsu'nun Gana'dan gelen 4 yakını da izliyor. Zaman zaman enkaz alanına "Atsu" diye seslenen futbolcunun yakınları, umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.

Atsu'nun bir yakınının, çalışmaları, futbolcuya ait ayakkabının bir tekini elinde tutarak takip ettiği görüldü.

BELİRSİZLİK YAŞANMIŞTI

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Christian Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber yok. Hastanede olsalar ben bunu paylaşmaz mıyım? Haber gelir gelmez paylaşırım" dedi.

Basın Sözcüsü Mustafa Özat ise Atsu'nun enkazdan sağ olarak kurtarıldığını ve hastanede tedavi altına alındığını açıklamıştı.

Christian Atsu'nun yakınları rezidans enkazının çevresinde umutlu bekleyişini sürdürüyor

CHRİSTİAN ATSU KİMDİR?

Portekiz devi Porto altyapısından yetişen 1992 doğumlu futbolcu Christian Atsu, sezon başında Hatayspor'a transfer olmuştu. Bu sezon Süper Lig'de 3 maça çıkan Ganalı, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettikleri maçta 90+6'da frikikten galibiyet golünü atmıştı.

Premier League'de Chelsea, Newcastle United ve Bournemouth formaları giyen Atsu için İngiliz ekiplerinden "Senin için dua ediyoruz, Christian Atsu" paylaşımları geldi.

MENAJERİ NE DEDİ?

Christian Atsu'nun menajeri Nana Sechere: "Dün kulüpten Christian'ın canlı olarak çıkarıldığına dair haber geldi. Ama biz Christian'ın nerede olduğunu henüz doğrulayamadık. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu durum Atsu'nun ailesi için yıkıcı bir süreç olmaya devam ediyor." demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...