Vitor Pereira gönülleri fethetti! Maçta dikkat çeken o kare Türkiye'de gündem oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Vitor Pereira gönülleri fethetti! Maçta dikkat çeken o kare Türkiye'de gündem oldu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Vitor Pereira, Brezilya'nın en büyük futbol kulübü olan Flamengo'nun başında. Pereira'nın FIFA Kulüpler Dünya Kupası üçüncülük maçında takımının attığı gollere sevinmemesi dikkatlerden kaçmadı. Sebebi ise sonradan anlaşıldı...

Dün akşam oynanan FIFA Kulüpler Dünya Kupası üçüncülük maçında Mısır takımı Al Ahli ile Brezilya takımı Flamengo karşı karşıya geldi. Maç sonunda sevinen taraf Flamengo oldu ve Brezilya ekibi rakibini 4-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı ve Kulüpler Dünya Kupası'nda üçüncülüğü kazandı. Ancak Flamengo'da sevinmeyen tek bir kişi vardı; teknik direktör Vitor Pereira.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden olan Portekizli Vitor Pereira, takımının attığı 4 gole de sevinmedi. Sosyal medyada ve özellikle Twitter'da Pereira'nın gollere sevinmemesi maçı izleyenler tarafından şaşkınlıkla karşılanarak 'Pereira uyuyor' yorumlarıyla paylaşıldı. Ancak gerçek sonradan anlaşıldı.

Vitor Pereira gönülleri fethetti! Maçta dikkat çeken o kare Türkiye'de gündem oldu

VITOR PEREIRA'DAN DEPREMZEDELERE DESTEK

Vitor Pereira'nın Türkiye'nin güneyinde meydana gelerek 10 ilimizde 20 binden fazla insanın ölmesiyle sonuçlanan deprem nedeniyle takımının attığı gollere sevinmediği ortaya çıktı. Bununla birlikte, Flamengo takımını yöneten Pereira'nın Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından depremzedelere yardım etmek amacıyla takımını harekete geçirdiği öğrenildi. 

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira ve kulübü Flamengo'dan depremzedelere destek geldi. Brezilya'da yayın yapan Fanaticos'ın haberine göre, Vitor Pereira, Türkiye'de yaşanan depremin ardından Brezilya'da bağış toplanmasına öncülük etti. Futbolcular, teknik heyet ve Vitor Pereira, Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için 8 milyon Brezilya reali topladı. Yani yaklaşık olarak 30 milyon Türk Lirası civarında bağış topladılar. 

Vitor Pereira gönülleri fethetti! Maçta dikkat çeken o kare Türkiye'de gündem oldu

Vitor Pereira, depremin gerçekleşmesinden sonra Instagram hesabından bir paylaşım yaparak Türkiye'nin acısını paylaştı. 

(Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...