Cristiano Ronaldo felakete sessiz kalmadı! Türkiye ve Suriye'ye yardım uçağı gönderdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cristiano Ronaldo felakete sessiz kalmadı! Türkiye ve Suriye'ye yardım uçağı gönderdi

SPOR Haberleri

Türkiye'de yaşanan depremlere sessiz kaldığı gerekçesiyle eleştirilen Cristiano Ronaldo, izlediği görüntülerden sonra harekete geçti. Portekizli dünya yıldızının Türkiye ve Suriye'ye yardım uçağı gönderdiği öğrenildi.

Cristiano Ronaldo, Türkiye ve Suriye'de yaşanan deprem sonrası yardım çağrısına kayıtsız kalmadı. Geçtiğimiz haftalarda yardım etmediği iddiası nedeniyle eleştirilere maruz kalan 37 yaşındaki oyuncunun yardım uçağı tahsis ettiği belirtildi. Daily Mail'e göre Al-Nassr forması giyen Ronaldo'nun 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve Suriye'yi de etkileyen deprem sonrası yardım uçağı gönderdiği belirtildi.

 

Cristiano Ronaldo felakete sessiz kalmadı! Türkiye ve Suriye'ye yardım uçağı gönderdi

Ronaldo Al-Nassr ile çıktığı 6 lig maçında 8 gol attı.

 

RONALDO TÜRKİYE VE SURİYE'Yİ UNUTMADI

Daha önce Filistin'e yaptığı yardımlarla gündeme gelen Ronaldo'nun depremzedeler için ekstra olarak çadır, bebek maması, battaniye ve tıbbi malzemeler gönderdiği ortaya çıktı. 2022 Dünya Kupası öncesi Manchester United ile olan sözleşmesini karşılıklı fesheden Ronaldo, 200 milyon euroluk bir sözleşme bedeliyle Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a imza atmıştı.

Portekizli oyuncunun Portekiz milli takımındaki son durumu hakkında belirsizlikler devam ediyor. Katar'daki 2022 Dünya Kupası'nda yedek kaldığı için çok fazla gündeme gelen Ronaldo'nun milli takıma veda edeceği iddia edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...